Ο Σύλλογος Δασκάλων για το κτιριακό του Ειδικού Σχολείου Καρδίτσας

24 Απριλίου 2017

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα σύσκεψη στο δημαρχείο Καρδίτσας με αντικείμενο το κτιριακό του Ειδικού Σχολείου Καρδίτσας. Συμμετείχαν οι βουλευτές του νομού κ.κ. Λάππας, Κατσαβριά-Σιωροπούλου και Βράντζα (ο κ. Τσιάρας εκπροσωπήθηκε από συνεργάτη του), ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης κ. Νούσιος, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Αλεξάκος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σβάρνας και Ξηλωμένος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παπαλός, Κουρκούνας και Αμπαντζή, ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας κ. Αντωνίου, ο δ/ντής του Ειδικού Σχολείου κ. Κουτσώνης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων ΑμΕΑ και το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας.

Στη σύσκεψη πήρε μέρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Α.Ε. Κτιριακές Υποδομές (πρώην Ο.Σ.Κ.) κ. Καραγιάννης ο οποίος δεσμεύτηκε ότι η εταιρία μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, τη χρηματοδότηση και την κατασκευή διδακτηρίου, με προϋπόθεση την υποβολή αιτήματος και του σχετικού φακέλου καθώς και την παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο μέχρι να ολοκληρωθεί η ανέγερση του κτιρίου, κάτι το οποίο έγινε δεκτό από τη δημοτική αρχή.

Τέλος από την πλευρά του Συλλόγου μας τέθηκε το θέμα της έλλειψης σχολικής στέγης στην περιοχή των νέων εργατικών κατοικιών καθώς και η ακαταλληλότητα  κτιρίων που στεγάζουν νηπιαγωγεία στο κέντρο της πόλης μας.

 

 

 

Για το Δ.Σ.

                                                    Ο Πρόεδρος    
   
Στέφανος Θεολόγης  

Ο Γ. Γραμματέας

Μιχάλης Χριστοφοράκης

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

            Για περισσότερες πληροφορίες

                     πατήστε στα links:

     (www.thessalia-espa.grwww.efepae.gr

             www.aedep.grwww.espa.gr )

Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031