Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του

02 Ιανουαρίου 2018

Οι φαρμακοποιοί της πόλης μας θα συνεχίσουν και το 2018 να εξυπηρετούν τον πολίτη με τον ίδιο ζήλο που το έκαναν όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης. Ερχόμενοι σε επαφή με τον συνάνθρωπό μας, που έχει ανάγκη σε καθημερινή βάση, θα στεκόμαστε δίπλα στον κάθε συντοπίτη μας και θα προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία, όπου αυτή μας χρειάζεται.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο των φαρμακείων της πόλης της Καρδίτσας σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, είναι Δευτέρα με Παρασκευή 8:30-14:00 & 17:30-20:30 . Για την κάλυψη κάθε πιθανής ανάγκης τις υπόλοιπες ώρες ο Φ.Σ. Καρδίτσας έχει ορίσει καθημερινά ένα εφημερεύον φαρμακείο (από 8:00 έως 22:00) και ένα διανυκτερεύον φαρμακείο (από 8:00 έως 8:00 της επομένης). Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα  φαρμακεία της δύναμης του συλλόγου μας, που  παραμένουν ανοιχτά τις συγκεκριμένες ώρες καις εξυπηρετούν κάθε ανάγκη που προκύπτει.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου που μας αποχαιρετά, ο Σύλλογός μας έχει προχωρήσει στη σύναψη σύμβασης με το όλα τα ταμεία των σωμάτων ασφαλείας . Έτσι κάθε στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθεί από όποιο φαρμακείο του νομού επιλέξει.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι κάθε ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να παραλάβει το αναλώσιμο υλικό που χρειάζεται για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του από τα φαρμακεία της Πόλης μας . Μετά από τη συλλογική σύμβαση που υπογράφτηκε μεταξύ ΕΟΠΥΥ και Π.Φ.Σ. δημιουργήθηκε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εξυπηρέτηση των συγκεκριμένων αναγκών. Δυστυχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρξαν δυσλειτουργίες και προβλήματα, αλλά με κοινή προσπάθεια ασθενών, φαρμακοποιών και υπουργείου η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί σε ικανό βαθμό και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Ευχαριστούμε τους συμπολίτες για την στήριξή τους σε κάθε μας προσπάθεια και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για την καλύτερη δυνατή κάλυψη κάθε ανάγκης των ανθρώπων που μας χρειάζονται. Ελπίζουμε και ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει καλύτερες στιγμές και λύσεις σε κάποια έστω από τα προβλήματα που μας απασχολούν όλους.

 

Το ΔΣ του Φ.Σ. Καρδίτσας

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Απρίλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930EC