Παραιτήθηκε από Πρόεδρος του ΕΒΕ ο Γιώργος Ντενίσης

27 Νοεμβρίου 2019

Σας ενημερώνω ότι μόλις υπέβαλα την παραίτησή  μου  από Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας τηρώντας τη συμφωνία μιας διετούς θητείας.

Με την κίνηση αυτή συνεχίζουμε τη συνεργασία  και διαφυλάσσουμε την ομαλή μετάβαση και λειτουργία του Επιμελητηρίου.

Αν ήθελα να κάνω έναν απολογισμό όπως συνηθίζεται θα αναφερόμουν:

 • Στην συνέχιση της διοργάνωσης της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης
 • Στη διοργάνωση του 1ου Εκπτωτικού Χωριού, των πασχαλινών εκδηλώσεων
 • Τη στήριξη με την επιχορήγησή μας της Λευκής Νύχτας καθώς και των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Καρδίτσας
 • Συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε εκθέσεις αλλά και την επιχορήγηση των επιχειρηματιών
 • Τη στήριξη των συλλόγων, φορέων κλπ για την πραγματοποίηση των δράσεων τους
 • Τη διοργάνωση ημερίδων, ενημερωτικών εκδηλώσεων κλπ
 • Τις παρεμβάσεις σε Υπουργεία, Περιφέρεια, Δήμους, ΚΕΕΕ, Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, τη σύνταξη υπομνημάτων, ψηφισμάτων
 • Τις συσκέψεις με φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις
 • Την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου, τη ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (live streaming)
 • Τη συμμετοχή μας στο «Open Mall» που υλοποιούμε με το Δήμο Καρδίτσας
 • Άφησα τελευταίο αυτό για το οποίο είμαι πραγματικά περήφανος γιατί αποτέλεσε και ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι η παραχώρηση στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, για 30 χρόνια των Καπναποθηκών Καρδίτσας, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν για να το επιτύχουμε.

Θα μπορούσα και άλλα να αναφέρω αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος, γιατί δράσεις πρέπει να γίνονται, αυτός είναι ο σκοπός του Επιμελητηρίου άλλωστε.

Θα επισημάνω όμως δυο πράγματα τα οποία θεωρώ ότι με έκαναν πιο «σοφό»:

Από τη θέση μου ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας είχα την ευκαιρία να έρθω σε επαφή με κάθε συνάδελφο επιχειρηματία που ήθελε να με συναντήσει και να μοιραστεί μαζί μου το πρόβλημά του,  η πόρτα του γραφείου μου ήταν πάντα ανοιχτή και πιστέψτε με αυτό ήταν η μεγαλύτερη απολαβή μου.

Το σημαντικότερο όμως όλων ήταν η συνεργασία με τους συναδέλφους μου στη Διοικητική Επιτροπή και στο Διοικητικό Συμβούλιο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου στη συντριπτική πλειοψηφία τους  είναι ομόφωνες. Οι διαφωνίες, οι εντάσεις, ο γόνιμος διάλογος αλλά και οι ιδέες απ όπου κι αν προέρχονται πρέπει να είναι καλοδεχούμενες.

Είμαι βέβαιος ότι ο νέος Πρόεδρος που θα προκύψει από τις εκλογές που θα γίνουν στο Διοικητικό μας Συμβούλιο θα συνεχίσει το έργο μας και γιατί όχι θα καταφέρει πολύ περισσότερα. Εγώ φεύγοντας από τη θέση του Προέδρου, παραμένοντας όμως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Καρδίτσας δηλώνω παρών και θα προσφέρω με ευχαρίστηση ότι μου ζητηθεί.

Τελειώνοντας:

Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου στο Διοικητικό Συμβούλιο και τους 22 καθώς και τους επικεφαλείς των συνδυασμών, τους υπηρεσιακούς παράγοντες, όλους τους φορείς που είχαν ανοιχτές τις πόρτες τους στο Επιμελητήριο Καρδίτσας, τους συναδέλφους μου επιχειρηματίες και φυσικά εσάς για τη στήριξη και προβολή που παρέχετε όχι στον Πρόεδρο και τη Διοίκηση αλλά  στο έργο του Επιμελητηρίου και στους επιχειρηματίες μας.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

            Για περισσότερες πληροφορίες

                     πατήστε στα links:

     (www.thessalia-espa.grwww.efepae.gr

             www.aedep.grwww.espa.gr )

Οκτώβριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031