Ειδήσεις

Παρουσίαση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στην Αθήνα


Ο Σύλλογος των Απανταχού Καρδιτσιωτών ανακοινώνει ότι οργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας στην  Αθήνα με τίτλο «Γνωρίζουμε την Τράπεζα του Τόπου μας: Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.30’ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος {Τ.Ε.Ε. – οδός Νίκης 4, Σύνταγμα – 1ος όροφος-πλησίον κεντρικού σταθμού μετρό «Σύνταγμα»}.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να γνωρίσουν οι απόδημοι Καρδιτσιώτες αλλά και οι επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, έμποροι, οικονομικοί φορείς κλπ του Λεκανοπεδίου της Αττικής και του Πειραιά, την λειτουργία, την φιλοσοφία και τα προγράμματα της παρουσιαζόμενης συνεταιριστικής τράπεζας και την συμβολή της στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της ιδιαίτερης πατρίδας μας.

Θα διανεμηθεί από τον διοργανωτή Σύλλογο ενημερωτικό υλικό, ενώ στο τέλος της εκδήλωσης το κοινό θα έχει την δυνατότητα να απευθύνει και ερωτήματα προς τα στελέχη της τράπεζας.

Για πληροφορίες για την εκδήλωση μπορεί οποιοσδήποτε να επικοινωνήσει με τον διοργανωτή Σύλλογο των Απανταχού Καρδιτσιωτών στο τηλέφωνο 210.3301370 και στο e-mail: s.a.karditsiwtwn@gmail.com.

 

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου των Απανταχού Καρδιτσιωτών

 

Προηγούμενο άρθρο Θεατρική παράσταση για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δ. Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Λαθροθήρες επιτέθηκαν στον πρόεδρο της κυνηγετικής ομοσπονδίας Θεσσαλίας