Ειδήσεις

Ποδοσφαιρική πανδαισία στο τουρνουά της ΑΣΑ


Μπορεί ο υδράργυρος το Σάββατο 9 Ιουνίου να σκαρφάλωσε στους 34 βαθμούς, η διάθεση των εκκολαπτόμενων ποδοσφαιριστών δεν πτοήθηκε, οι οποίοι γέμισαν το προπονητικό κέντρο του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 “Γιωργος Μπαζης” στο Σταυρο Καρδιτσας για ακόμη μια φορά.

Ακαδημίες απο διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με ιστορία στο χώρο των υποδομών, έδωσαν βροντερό παρόν στο καλοκαιρινό τουρνουά του Α.Σ. Αναγέννηση Καρδιτσας1904.

Έτσι λοιπόν απο νωρίς το πρωί του Σαββάτου άρχισε η προσέλευση των αποστολών των ομάδων, μαζί με τους προπονητές τους, τους συνοδούς τους, αλλά και πλήθος γονέων που ακολούθησαν τις αποστολές.

Περισσότεροι απο 250 ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και μέσα απο 30 αναμετρήσεις διάρκειας 30 λεπτών η καθεμία, άφησαν πλήρως ικανοποιημένους προπονητές και γονείς, δίνοντας την ελπίδα ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πραγματικά μέλλον, αρκεί να πιστέψει και να στηρίξει τα παιδιά του…

Οι αναμετρήσεις που διεξήχθησαν αφορούσαν τις ηλικίες:

Κ-13

Κ-12

Κ-10

Κ-9

Με την συμμετοχή των:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΕ ΑΕΛ

Α.Σ.Αναγεννηση καρδιτσας 1904

Ακαδημια γιωτσα κατερινη

Ακαδημια δημητρα-απολλων τρικαλα

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του Α.Σ.Αναγεννηση 1904

νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τις αποστολές των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή ποδοσφαιρική πανδαισία,τους προπονητές αυτών και των συνοδών τους.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε την προσφορά των γιατρών και των νοσηλευτών που παρεβρέθηκαν στις αναμετρήσεις και βοήθησαν οπότε αυτό ήταν απαραίτητο, καθώς και τους διαιτητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές Αναγεννησιώτες που για άλλη μια φορά έδειξαν την αγάπη τους για την μια και μοναδική Αναγεννηση.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκπαιδευτικές δράσεις στο Δημοτικό σχολείο Καλλίθηρου
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Στο νέο Μεσοπρόθεσμο ξέχασαν τον Κλεισθένη 2