Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκαν τα δωρεάν τεστ μνήμης και η ομιλία


Με την ευλογία και την προτροπή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ.κ. Ιερωνύμου του Β΄ ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για το Alzheimer. Επισκέπτεται ακριτικές περιοχές και μεγάλες πόλεις της πατρίδας μας με στόχο την ανακούφιση του πόνου των συνανθρώπων μας, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Ιερές Μητροπόλεις και τους Τοπικούς Άρχοντες.

Το διήμερο 10 & 11 Ιουνίου 2017 η δράση βρέθηκε στην Καρδίτσα, όπου χορηγήθηκαν δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», ενώ δόθηκε ενημερωτική ομιλία σε σχέση με τη νόσο Alzheimer. Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν στο Σπίτι Αγάπης Καρδίτσης, ενώ η σχετική ομιλία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Καρδίτσης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, ο οποίος έδωσε ευλογία να πραγματοποιηθεί η δράση αυτή και στην Ιερά μας Μητρόπολη. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κ. Κωσταντίνο Δήμτσα, ο οποίος βρέθηκε κοντά μας και όλο το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου –Μονάδα Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την εταιρεία ΜΕΓΑ.

 

Προηγούμενο άρθρο Γιορτή Έναρξης Καλοκαιρινής Εκστρατείας στο Καλλίθηρο
Επόμενο άρθρο Σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη οι συνταξιούχοι