Πρωτοβουλία για άμεση σύνδεση της τοπικής αγοράς με το Μαγεμένο Δάσος

16 Δεκεμβρίου 2019

Μια ακόμη πρωτοβουλία για τη στήριξη του εμπορικού και του επαγγελματικού κόσμου της πόλης αναλαμβάνει η Δημοτική αρχή Καρδίτσας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Εμπορικό Σύλλογο. Ειδικότερα όπως ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Τσιάκος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Σ. Εκιζογλου και η εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ρούλα Νιάκα οι έμποροι καθώς και όλοι οι επαγγελματίες της πόλης θα μπορούν να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές  αποκλειστικά  για τους επισκέπτες του Μαγεμένου Δάσους και πάντα σε επιλεγμένα είδη καθώς η εποχή δεν επιτρέπει γενικευμένες εκπτώσεις. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αφορά στο σύνολο του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου της πόλης και έχει ως στόχο να υπάρξει μια διαδραστικότητα μεταξύ θεματικού πάρκου και της εμπορικής και επαγγελματικής αγορά της πόλης.

Όπως εξήγησαν τόσο ο δήμαρχος όσο και οι εκπρόσωποι του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου, ο κάθε έμπορος ή επαγγελματίας θα προσκομίζει στο περίπτερο πληροφοριών με δική του πρωτοβουλία μια κάρτα με τη φίρμα του καταστήματος του και την προσφορά που κάνει για τους επισκέπτες του Μαγεμένου Δάσους. Η κάρτα θα μπορεί να εξαργυρωθεί μέσα στα χρονικά όρια λειτουργίας του Μαγεμένου Δάσους δηλαδή μέχρι στις 6 Ιανουαρίου.

 

Μεγάλη η επισκεψιμότητα

Εν τω μεταξύ τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται μια διαρκής αύξηση του ενδιαφέροντος για το Μαγεμένο Δάσος. Μέχρι στιγμής οι επισκέπτες αγγίζουν τις 15.000 και η αύξηση της επισκεψιμότητας είναι καθημερινή. Μέχρι σήμερα εκτός από τις χιλιάδες μαθητές αλλά και τους μεμονωμένους επισκέπτες από το νομό και από διάφορα σημεία της χώρας, έχουν  έρθει οργανωμένες εκδρομές από Κόρινθο, Αθήνα, Φάρσαλα, Βόλο, Λαμία, Καρπενήσι, Εύβοια, Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Χαλκίδα, Κομοτηνή, Τρίκαλα, Λάρισα, Τύρναβο,  Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Λουτράκι κ.α. Εξάλλου πολύ ενδιαφέροντα είναι τα σχόλια των επισκεπτών. Χαρακτηριστικά το γκρουπ από Κέρκυρα που επισκέφτηκε το Μ.Δ. την Κυριακή, έχοντας αντίστοιχες εμπειρίες και από άλλα αντίστοιχα θεματικά πάρκα, έκανε τα καλύτερα σχόλια λέγοντας πως πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία που δεν έχει εμπορευματοποιηθεί ενώ το επίπεδο των υπηρεσιών είναι πολύ υψηλό.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC