Ειδήσεις

Πρόγραμμα σινεμά στους Δήμους Σοφάδων και Παλαμά


Το Star wars: Οι τελευταιοι jedi και η coco πάνε Παλαμά και Σοφάδες σε συνεργασία με τους Δήμους Σοφάδων και Παλαμά. Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών του σινεμά έχει ως εξής:

COCO (ΜΕΤΑΓΛ.)

Συνοπτικές πληροφορίες

Σκηνοθεσία: Λ. ΑΝΚΡΙΤΣ & Α. ΜΟΛΙΝΑ
Σενάριο: ΛΙ ΑΝΚΡΙΤΣ & ΤΖΕΪΣΟΝ ΚΑΤΖ
Ηθοποιοί:  
Διάρκεια: 127 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Περίληψη

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Ώρες προβολής: Παρασκευή 22/12/17 στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά στις 18:30 και Σάββατο 23/12/17 στο πνευματικό κέντρο Σοφάδων στις 18:30.

 STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI

STAR WARS: THE LAST JEDI

Συνοπτικές πληροφορίες

Σκηνοθεσία: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Σενάριο: ΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΛΟΡΑ ΝΤΕΡΝ, ΑΝΤΙ ΣΕΡΚΙΣ, ΜΠΕΝΙΣΙΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ, ΝΤΟΜΧΝΟΛ ΓΚΛΙΣΟΝ, ΜΑΡΚ ΧΑΜΙΛ, ΚΑΡΙ ΦΙΣΕΡ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ, ΑΝΤΟΝΙ ΝΤΑΝΙΕΛΣ, ΤΖΟΝ ΜΠΟΓΙΕΚΑ, ΓΚΟΥΕΝΤΕΛΙΝ ΚΡΙΣΤΙ, ΚΕΛΙ ΜΑΡΙ ΤΡΑΝ
Διάρκεια: 150 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
Χρονολογία παραγωγής: 2017
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ

Περίληψη

Στο «STAR WARS: ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ JEDI» της Lucasfilm, η ιστορία των Skywalker συνεχίζεται καθώς οι πρωταγωνιστές του «Η Δύναμη Ξυπνάει» ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους γαλαξιακούς ήρωες, σε μια επική περιπέτεια που ξεκλειδώνει αρχαία μυστήρια της Δύναμης και τρομερές αποκαλύψεις για το παρελθόν.

Ώρες προβολής: Παρασκευή  22/12/17 στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Παλαμά στις 20:30 και Σάββατο 23/12/17 στο πνευματικό κέντρο Σοφάδων στις 20:30.

Επόμενες προβολές στον Παλαμά την Παρασκευή  12 Ιανουαρίου 2018 και στους Σοφάδες Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018.

Καλές γιορτές.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επίσκεψη του Μητροπολίτη στο Δήμο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μοίρασε τρόφιμα σε απόρους και ευπαθείς ομάδες η Περιφέρεια