Σημαντικές ζημιές στο αγρόκτημα Αγναντερού

12 Σεπτεμβρίου 2016

Σημαντικές ζημιές υπέστησαν οι καλλιέργειες  του Αγροκτήματος του Αγναντερού που βρίσκονται στην παρόχθια περιοχή του Πηνειού. Οι έντονες βροχοπτώσεις και η υπερβολικά μεγάλες ποσότητες νερού που έπεσαν το τελευταίο διάστημα, υπερχείλισαν τον Πηνειό ποταμό και το νερό «έπνιξε» βαμβακοκαλλιέργειες και καλαμποκαλλιέργειες  καθώς και κυψέλες μελισσών οδηγώντας στην απόγνωση τους καλλιεργητές.

Την περιοχή επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Τζιβέλη και Πάντο, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Αγναντερού κ. Τσαφίτσα και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Αγναντερού κ. Χριστοφόρου και συζήτησε από κοντά με τους πληγέντες αγρότες.

Ο κ.Κωτσός έδωσε εντολή στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ να κάνει άμεσα αναγγελία ζημιών ώστε οι πληγέντες αγρότες να δηλώσουν τις καταστροφές και να διεκδικήσουν αποζημιώσεις.

«Οι πρωτόγνωρες ποσότητες νερού που έπεσαν το τελευταίο διάστημα δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα στις καλλιέργειες που βρίσκονται στην παρόχθια έκταση του Πηνειού καθώς ο ποταμός δεν μπόρεσε να παροχετεύσει όλες τις ποσότητες του νερού και πλημμύρισε σε πολύ μεγάλη έκταση. Ο μηχανισμός του Δήμου κινητοποιήθηκε άμεσα και κυρίως ενεργοποιήσαμε μέσω του ανταποκριτή του ΕΛΓΑ τη διαδικασία για δήλωση των ζημιών» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίο κ. Κωτσός

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC