Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα το 3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο


Στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στο Grand Meteora Hotel , στην Καλαμπάκα, το 3ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο που διοργανώνουν οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Θεσσαλίας, με την ευθύνη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρικάλων και κεντρικό θέμα «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας: η ώρα των φαρμακείων».
Oπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «η  καρδιά της φαρμακευτικής αγοράς της Θεσσαλίας και των γύρω νομών θα χτυπήσει δυνατά, σε ένα συνέδριο όπου θα είναι πάλι όλοι εκεί. Σε μια χρονική στιγμή που επαναπροσδιορίζεται ο ρόλος του φαρμακείου, ως πυλώνα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, οι φαρμακοποιοί, με έντονη τη σφραγίδα και παρουσία του «νέου αίματος» του κλάδου, θα συζητήσουν για ευκαιρίες και διεξόδους από την κρίση.
Οι φαρμακευτικοί σύλλογοι της Θεσσαλίας απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη τους και στους φαρμακοποιούς όλης της χώρας, ώστε να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους σε ένα Συνέδριο που έχει βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις του κλάδου και έχει κατακτήσει διαχρονική πορεία, με διαδοχική διοργάνωση σε όλους τους νομούς της Θεσσαλίας».

Προηγούμενο άρθρο Αιμοδοσία για την Ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της Σχολής Γεωπονικών
Επόμενο άρθρο Επεκτείνεται το δίκτυο των πεζοδρομίων στο Αγναντερό