Στη Λεπτοκαρυά ο Μορφωτικός Σύλλογος Σοφάδων

13 Ιουλίου 2017

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου » Το κοινό των Θεσσαλών » του Δήμου Δίου – Ολύμπου ο Νικόλαος Πλαστήρας και την συνεργασία του Δήμου, της Πνευματικής Κίνησης Λεπτοκαρυάς και υπό την αιγίδα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στη Λεπτοκαρυά » Βραδιά Θεσσαλικής Παράδοσης».

Τα μουσικοχορευτικά σύνολα του Μορφωτικού Συλλόγου Σοφάδων ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους με το πρόγραμμα θεσσαλικών χορών υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Κικής Μαυρουδή, ενώ ακολούθησε εμφάνιση του χορευτικού της Λεπτοκαρυάς με χορούς της Μακεδονίας.

Η βραδιά συνεχίστηκε με γλέντι από την ορχήστρα διακεκριμένων Θεσσαλών μουσικών: το Βασίλη Νταράλα στο τραγούδι, τον Τάσο Κουτσιώλη στο βιολί, το Γιάννη Ζιάκο στο κλαρίνο, το Γιάννη Σερίφη στα κρουστά, το Βασίλη Καλαμπόκα στο λαούτο , τη Λένα Ζέττα στο τραγούδι και τον Δημογιάννη στο σαντούρι. Ο Βασίλης Νταράλας άναψε το γλέντι με το τραγούδι » Ανέβηκα στον Όλυμπο» μαγεύοντας τους 1500 παρευρισκομένους ντόπιους, αλλά και παραθεριστές από όλη την Ευρώπη, ενώ οι δοξαριές του Τάσου Κουτσιώλη κράτησαν το κέφι αμείωτο ως τα ξημερώματα .

Την εκδήλωση χαιρέτισαν η Αντιδήμαρχος Δήμου Δίου- Ολύμπου, Ελένη Σαλιωρα, ο Πρόεδρος της Πνευματικής Κίνησης, Αντώνης Ταμανανκας και ο Βασίλης Τσαντήλας ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Θεσσαλών ο οποίος και αναφέρθηκε στους δεσμούς μεταξύ Θεσσαλών και Μακεδόνων, αλλά και στους στόχους του Συλλόγου. Παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι από τα σωματεία Θεσσαλών Κατερίνης και Φλώρινας.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC