Στον αγιασμό για το νέο δικαστικό έτος παρέστη ο βουλευτής Γιώργος Κωτσός

20 Σεπτεμβρίου 2019

Στον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού έτους, που τελέστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Καρδίτσας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο, παρέστη ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κωτσός.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

«Έχοντας την ευτυχή συγκυρία, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης να είναι επικεφαλής ο συμπολίτης μας βουλευτής κ. Κώστας Τσιάρας, θεωρώ ότι μια σειρά ζητήματα που σχετίζονται τόσο με το θεσμικό πλαίσιο, όσο και με την υλικοτεχνική υποδομή, τα οποία αφορούν άμεσα τα Δικαστήρια της περιοχής μας, θα βρούν γρήγορα λύση.

Έτσι,θα δοθεί μεγαλύτερη ευχέρεια στο ιδιαίτερα αξιόλογο επιστημονικό δυναμικό τους για πιο γρήγορο, ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο επωφελεία της τοπικής κοινωνίας και της χώρας μας γενικότερα.

Είμαι βέβαιος ότι το δικαστικό έτος που ξεκινάει, όλοι μαζί, εκτελεστική, νομοθετική και δικαστική εξουσία, θα συμβάλλουμε προκειμένου να εμπεδωθεί ακόμη περισσότερο στους πολίτες το αίσθημα της δικαιοσύνης και της ασφάλειας και κυρίως η ευημερία να γίνει το βασικό ζητούμενο για την Ελληνική κοινωνία από τούδε κα στο εξής.

Έχοντας την εμπειρία πολλών ωρών μέσα στις δικαστικές αίθουσες, λόγω της προηγούμενης ιδιότητάς μου του Δημάρχου, οφείλω να αναγνωρίσω το υψηλότατο επίπεδο των δικαστών, των εισαγγελέων, των δικηγόρων και των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν στο Νομό Καρδίτσας.

Είναι μια πολύ σημαντική διαπίστωση που μας κάνει υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον. Να είστε όλες και όλοι καλά.Καλή δουλειά τη νέα περίοδο, με υγεία και δύναμη».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC