Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα στους επιτυχόντες


Συγχαίρω μέσα από την καρδιά μου τις μαθήτριες και τους μαθητές του νομού μας, για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μια επιτυχία που αποτελεί επιστέγασμα της πολυετούς και επίπονης προσπάθειας τους, η οποία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς επιτεύχθηκε κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας του Covid-19.

Η σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σηματοδοτεί μια νέα αρχή. Ένα νέο ξεκίνημα που ανοίγει τους ορίζοντες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ταυτόχρονα δημιουργεί νέες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, δικαιώνοντας, έτσι τους κόπους και τις προσπάθειες των γονιών τους, οι οποίοι στάθηκαν δίπλα τους στην μεγάλη τους προσπάθεια.

Θερμά συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς. Στους εκατοντάδες καθηγητές, που με τη μεθοδική δουλειά τους συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία των υποψηφίων.

Για όσες και όσους προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν, ας μην αφήσουν την απογοήτευση να αλλοιώσει και να θολώσει το όνειρο. Η ζωή είναι γεμάτη με δεύτερες ευκαιρίες, που γίνονται εφαλτήριο ακόμα μεγαλύτερων επιτυχιών.

Εύχομαι σε όλες και σε όλους, καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθη άτομο στην Καρδίτσα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών
Επόμενο άρθρο Δύο νέα κτίρια αποκτά το συγκρότημα Βιόπολις του Παν/μίου Θεσσαλίας