Ειδήσεις

Συμβουλευτική Υπηρεσία Εργαστηρίου Ψυχολογίας (Π.Τ.Ε.Α. – Π.Θ.) – Κορωνοϊός


Το Εργαστήριο Ψυχολογίας και Εφαρμογών στην Εκπαίδευση αναγνωρίζοντας ότι η περίοδος που διανύουμε είναι πραγματικά δύσκολη και πρωτόγνωρη και η ψυχολογική πίεση και το στρες που βιώνουμε είναι μερικές φορές ιδιαίτερα έντονα.

Όντας αποδέκτες της δύσκολης αυτής κατάστασης, τόσο από φοιτητές/ριες όσο και από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, σας ενημερώνουμε ότι η *Συμβουλευτική Υπηρεσία* του /”Εργαστηρίου Ψυχολογίας & Εφαρμογών στην Εκπαίδευση”/ (Π.Τ.Ε.Α. – Π.Θ.) θα παραμείνει σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των γιορτών για τους φοιτητές/ριες που το έχουν ανάγκη.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των περιορισμένων δυνατοτήτων μας και για όσο διάστημα διαρκέσει η παρούσα κατάσταση, τόσο ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Καθ. Γιώργος Κλεφτάρας όσο και οι συνεργάτες του Εργαστηρίου, θα προσφέρουν σε εθελοντική βάση, συμβουλευτική ψυχολογική υποστήριξη, εκτός από τους φοιτητές/ριες, και στα υπόλοιπα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας(μέλη ΔΕΠ, ΕΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, διοικητικοί υπάλληλοι, κ.λπ.), για θέματα που άπτονται αυτής της ιδιαίτερα στρεσογόνας κατάστασης, λόγω του Κορωνοϊού-Covid19.

Όσοι/ες ενδιαφέρεστε μπορείτε να στέλνετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση *psychologylab@uth.gr* και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουν μαζί σας για ορισμό συνάντησης μέσω τηλεφώνου ή Skype.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόσληψη προσωπικού από τον Δήμο Αργιθέας
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις για την απόκτηση αδειών νέας φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου