Συνάντηση Δημάρχου Μουζακίου με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας

27 Ιανουαρίου 2020

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του  Δημάρχου Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη με τον πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας κ. Γεώργιο Μπούκη στο Δημαρχείο Μουζακίου.

Ο Δήμαρχος κ. Φάνης Στάθης συζήτησε με τον Πρόεδρο της Τράπεζας για τις προοπτικές συνεργασίας καθώς και για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται προς υλοποίηση από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας κ. Τουρναβίτης καθώς και  ο ταμίας και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παπακώστας.

Η συνάντηση διεξήχθη στο Δημαρχείο και φανερά ευχαριστημένοι τόσο ο Δήμαρχος Μουζακίου, όσο και ο πρόεδρος της Τράπεζας, δήλωσαν πρόθυμοι να συνεργαστούν, ώστε να αναπτύξουν από κοινού την τοπική επιχειρηματικότητα,  με έμφαση αρχικά στις επιχειρήσεις του Δήμου Μουζακίου.

Πρωταρχικό μέλημα του Δημάρχου αποτελεί, όπως ανέφερε στη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Μουζακίου, η στήριξη της τοπικής κοινωνίας, η ελάφρυνση των επιχειρηματιών καθώς και η διευκόλυνσή τους στον τομέα της χρηματοδότησης.

Ο Δήμαρχος Μουζακίου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Τράπεζας για την επίσκεψη και τη θετική προσέγγιση στο θέμα της υποστήριξης των επιχειρηματικών του σχεδίων και αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν τις συζητήσεις για την επίτευξη του πλάνου ανάπτυξης και χρηματοδότησης των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Ιανουάριος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031