Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ & περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με φόντο την ανάπτυξη του δικτύου Φ.Α.

31 Μαΐου 2018

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) κ. Λεωνίδας Μπακούρας με διευθυντικά στελέχη της Εταιρείας στα γραφεία της Περιφέρειας.

Ο κ. Μπακούρας παρουσίασε στον Περιφερειάρχη τους κύριους άξονες του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ  που αφορούν στην επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε υφιστάμενες και νέες περιοχές της Αδείας για την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης και στο πλάνο των επενδύσεων για την επόμενη 5ετία.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης, αναφέρθηκε στην πετυχημένη πορεία  της Εταιρείας καθώς και στα επενδυτικά προγράμματα ανάπτυξης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου. Ενημέρωσε δε, ότι η Περιφέρεια αποδέχθηκε την ένταξη των έργων κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ σε προγράμματα χρηματοδότησης (ΕΣΠΑ) στο Ν. Θεσσαλονίκης ύψους 15εκ. € για την περίοδο 2019-2021.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο  κ. Τζιτζικώστας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις ενέργειες της ΕΔΑ ΘΕΣΣ προκειμένου να επεκταθεί το δίκτυο φυσικού αερίου στο Ν. Χαλκιδικής. Επιπλέον δήλωσε ότι, εφόσον χορηγηθεί η Άδεια διανομής δικτύου φυσικού αερίου στην Εταιρεία, η Περιφέρεια θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ένταξη των έργων κατασκευής δικτύου στα αντίστοιχα προγράμματα χρηματοδότησης. Ο κ. Μπακούρας συμπλήρωσε ότι η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενεργεί πάντα με γνώμονα την περαιτέρω διείσδυση φυσικού αερίου, την εκτέλεση των έργων κατασκευής δικτύου διανομής, συμμορφούμενη με τους τεχνικούς κανονισμούς και τη νομοθεσία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε ευχάριστο κλίμα επιβεβαιώνοντας την άριστη συνεργασία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με την Περιφέρεια και τους Τοπικούς Φορείς, στοχεύοντας πάντα στην ευημερία του κοινωνικού συνόλου.

 

 

 

 

 

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Νοέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930