Συνάντηση Θάνου Σκάρλου με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

08 Μαρτίου 2017

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλη Κόκκαλη με τον δήμαρχο Σοφάδων Θάνο Σκάρλο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν  τα προγράμματα αγροτικής ανάπτυξης, η σύσταση ομάδων παραγωγών, καθώς και  το πρόγραμμα νιτρορύπανσης τα οποία αφορούν τους Θεσσαλούς αγρότες.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης  Κόκκαλης επεσήμανε τα εξής:

«Κύριος στόχος του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είναι η διασφάλιση και η μεγαλύτερη δυνατή στήριξη των αγροτικών προϊόντων μας. Το Υπουργείο στέκεται αρωγός δίπλα στους αγρότες  και παρέχει τη μέγιστη πληροφόρηση για τα δικαιώματα του αγροτικού κόσμου, για το λόγο αυτό ξεκινάμε εκστρατεία ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος  δήλωσε τα εξής:

«Έγιναν πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις για σημαντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή μας και ιδιαίτερα τον τομέα της αγροτικής οικονομίας που αποτελεί την οικονομική ραχοκοκαλιά ολόκληρης της Θεσσαλίας.

Δεδομένου ότι ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης είναι άριστος γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τον αγροτικό τομέα, είμαστε αρκετά αισιόδοξοι για την πορεία πολλών θεμάτων τόσο του Δήμου Σοφάδων όσο και της ευρύτερης περιοχής,αλλά και για την τελική υλοποίησή τους προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Σοφάδων ενισχύει και διευρύνει το πλαίσιο συνεργασίας με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και με ικανοποίηση διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την επίτευξη του κοινού αδιαπραγμάτευτου στόχου, που είναι η στήριξη των πολιτών.

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Αύγουστος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31EC