Συνάντηση προέδρου ΤΕΕ/ Κ.Δ. Θεσσαλίας με εκπροσώπους του Ποταμιού

16 Οκτωβρίου 2017

Συνάντηση μεταξύ του Νικολάου Παπαγεωργίου, προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου / Π.Τ. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας και του Γιάννη Μεϊμάρογλου, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του «Ποταμιού», πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο κτίριο του ΤΕΕ. Υλοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του «ποταμιού» στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε στη Θεσσαλία ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο πρόεδρος ενημέρωσε τον κ. Μεϊμάρογλου για τις προτάσεις του τμήματος που μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της Θεσσαλίας. Αναφέρθηκε κατ΄ αρχάς στα προβλήματα των μηχανικών, στις υπερβολικές φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις των μηχανικών και στη συνέχεια μεταξύ άλλων σε έργα υποδομών και μεταφορών που εκκρεμούν ή θα πρέπει να δρομολογηθούν, στο αρνητικό υδατικό ισοζύγιο που έχει οδηγήσει η καθυστέρηση της εκτροπής του Αχελώου, στην ανάγκη μείωσης του κόστους της ενέργειας, στην τουριστική ανάπτυξη της Θεσσαλίας και στο νέο ψηφιακό χάρτη όλων των απαραίτητων για αδειοδότηση γεωχωρικών δεδομένων που έχει προταθεί από τον πρόεδρο του ΤΕΕ. Τέλος παρέδωσε αναλυτικό υπόμνημα με τις προτάσεις, το οποίο και παραλήφθηκε επισήμως.

Ο κ. Μεϊμάρογλου υποσχέθηκε να εξεταστούν σοβαρά οι προτάσεις, καθώς μέριμνά τους είναι, ως πολιτικός φορέας, να βρίσκονται κοντά στα προβλήματα και να προτείνουν λύσεις. Εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα υπάρξει γόνιμη και αποτελεσματική συνεργασία, με αναβαθμισμένο ρόλο από την πλευρά τους, καθώς η παράταξή του αισιοδοξεί να κερδίσει τις επικείμενες εκλογές για την ηγεσία στον προοδευτικό χώρο.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν το μέλος της ΔΕ του τμήματος Αστέριος Νάρης και ο Βασίλειος Βλάχος, επίκουρος καθηγητής ΤΕΙ Λάρισας και μέλος της ΜΕΣΥΑ στο «Ποτάμι».

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Δεκέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC