Συνάντηση της ΕΚΑ Καρδίτσας με τον υπ. Βουλευτή της ΝΔ κ. Σταύρο Παπαγεωργίου

01 Ιουλίου 2019

Τα πάγια και δίκαια αιτήματά τους έθεσαν επί τάπητος στον υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας της ΝΔ κ. Σταύρο Παπαγεωργίου τα μέλη του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών (ΕΚΑ) Καρδίτσας, καταθέτοντάς του ταυτόχρονα αναλυτικό υπόμνημα. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό γραφείο του κ. Παπαγεωργίου και έγινε μέσα σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα, αναφέρθηκαν στις ξεκάθαρες ανάγκες του σώματος της Αστυνομίας, οι οποίες θα επαναφέρουν το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες. «Η ασφάλεια είναι μία από τις μεγάλες προκλήσεις της Νέας Δημοκρατίας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγεωργίου και συνέχισε λέγοντας πως το σχέδιο της ΝΔ για την ασφάλεια επαναφέρει την ομάδα ΔΕΛΤΑ και ενισχύει την ομάδα ΔΙΑΣ με προσλήψεις, ενισχύει τις περιπολίες στις γειτονιές, εφοδιάζει τους αστυνομικούς με νέο εξοπλισμό, εφαρμόζει αυστηρά τη νομοθεσία περί φθοράς δημόσιας περιουσίας κλπ. Τέλος, ο κ. Παπαγεωργίου δεσμεύτηκε πως θα βοηθήσει να επιλυθούν τα παραπάνω ζητήματα προκειμένου να γίνεται εύρυθμα το λειτούργημα του σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και να επανέλθει η τάξη, η ασφάλεια, η σιγουριά και η εμπιστοσύνη στους πολίτες. 

 

Αναλυτικά το υπόμνημα

Μέλη της συνδικαλιστικής μας παράταξης πραγματοποίησαν την 26-06-2019, συνάντηση με τον υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ του Νομού Καρδίτσας, κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρο.

Η συνάντησή μας διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα και τέθηκαν επί τάπητος τρέχοντα προβλήματα, που απασχολούν τους υπηρετούντες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας.

Μεταξύ των θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν οι ελλείψεις σε κράνη, αλεξίσφαιρα γιλέκα και υλικοτεχνικό εξοπλισμό  (αναλώσιμα υλικά, γραφική ύλη), καθώς επίσης και η  ακαταλληλότητα των υπηρεσιακών οχημάτων, τα οποία θέτουν σε καθημερινό κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των Συναδέλφων μας. Επιπλέον, αναφερθήκαμε στο μισθωμένο οίκημα στέγασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, το οποίο αφενός επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό και αφετέρου δεν πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας. Επίσης, σε πιο γενικό πλαίσιο αναφερθήκαμε στην ωρίμανση της διεκδίκησης μας, για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος ως επικίνδυνο και ανθυγιεινό, την επαναφορά των 6.700 κενών οργανικών θέσεων με παράλληλη αναπροσαρμογή των θέσεων ανά Διεύθυνση, τις διώξεις που υπόκειται ο αστυνομικός συνδικαλισμός από την Πολιτική & Φυσική Ηγεσία του Σώματος, την εφαρμογή του Ν. 4336/ 2015 που ισχύει για όλο το υπόλοιπο Δημόσιο, αναφορικά με τις εκτός έδρας μετακινήσεις των Συναδέλφων, καθώς και στις επιστροφές των εισφορών, που έχουν αιτηθεί αρκετοί Αστυνομικοί από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων (Τ.Δ.Π.Υ.), οι οποίες έως σήμερα δεν έχουν υλοποιηθεί.

Τα μέλη του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών -ΕΚΑ- Καρδίτσας ευχαριστούν τον κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Σταύρο για την εποικοδομητική συζήτηση και του εύχονται ολόψυχα Καλή Επιτυχία & Καλή Δύναμη στον αγώνα του.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC