Συνάντηση της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Δ/ντή

11 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Υποστ/γο Ιωάννη Τόλια, πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 10/ 10/ 2018, αντιπροσωπεία της Ε.ΑΣ.Υ. Καρδίτσας.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και το προεδρείο της ένωσης πέραν του εθιμοτυπικού συζήτησε με τον κύριο Γενικό για σημαντικά θέματα που απασχολούν την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας, ζητώντας την συνδρομή και του ιδίου για την επίλυσή τους.

Τα βασικότερα ζητήματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων αφορούσαν:

α) Την ευκολία μετακίνησης της Διμοιρίας Υποστήριξης Καρδίτσας με λεωφορεία άκρως επικίνδυνα  για την σωματική ακεραιότητα των μετακινούμενων συναδέλφων λόγω παλαιότητας, τόσο για την Κέρκυρα όσο και για την κάλυψη κάθε είδους εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα στον τομέα ευθύνης του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας. Αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων και συνεχών μετακινήσεων, είναι οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην Δ.Υ. Καρδίτσας, να βρίσκονται σε απόσπαση για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών άλλων περιοχών παραπάνω του μισού μήνα, μακριά από τις οικογένειές τους και των τομέων ευθύνης που έχουν ταχτεί να υπερασπίζονται και να διαφυλάττουν.

β) Το παράδοξο φαινόμενο ιδρύσεων νέων Αστυνομικών υπηρεσιών (έχουν ιδρυθεί 2 μέσα σε 2 χρόνια, Α.Τ. Λίμνης Πλαστήρα, Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων),  δίχως γι αυτές να υπάρχει ουσιαστική μέριμνα στελέχωσής τους με υλικοτεχνικό εξοπλισμό και εξωτερικές μεταθέσεις συναδέλφων, αποδυναμώνοντας τις υπάρχουσες και καθιστώντας τις νέες αδύναμες ώστε να παραμείνουν λειτουργικές σε επίπεδο τμήματος μιας και υποβιβάζονται αθόρυβα σε Αστυνομικούς σταθμούς σχεδόν αμέσως μετά τα εγκαίνιά τους.

Ο κύριος Γενικός κατανοώντας και γνωρίζοντας πολλά από τα προβλήματα που συζητήθηκαν, ζήτησε να υπάρχει αγαστή συνεργασία των δυο πλευρών και δεσμεύτηκε πως οπού μπορεί θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια επίλυσής τους από το σωματείο μας.

Ως  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, διαβεβαιώνουμε όλους τους συναδέλφους μας τόσο εντός όσο και εκτός τειχών, ότι τα προβλήματα που μας απασχολούν είναι κοινά και θα συνεχίσουμε δυναμικά να τα προβάλλουμε και να αγωνιζόμαστε  για αυτά μέχρι την τελική επίλυσή τους.

 

 

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γιώτα Νέγκα - Μη τολμήσεις
Μανώλης Λιδάκης - Στο ίδιο βαγόνι
Ελευθερία Ελευθερίου - Ταξίδι στη βροχή
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Του έρωτα σημάδι
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Τα πουλιά που ταξιδεύουν
Emigre - Πέφτω
Πασχάλης Τερζής - Γιάννης Βαρδής - Από πείσμα
Γιάννης Πάριος - Έρχονται στιγμές
Βιολέτα Ικάρη - Ράγισε τον κόσμο μου
Μιρέλα Πάχου - Σχοινιά

 


Roxette - Listen to your heart
The Smiths - Bigmouth strikes again
Carlos Santana - You are my kind
Celine Dion - A new day has come
Queen - Living on my own
Gerri Halliwell - It΄s raining men
Wham - Everything she wants
Kool + The Gang - Cherish
Gad - Waves
Simply Red - It΄s only love

 


Δεκέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31EC