Ειδήσεις

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας με το Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β Πηνειού


Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό επισκέφτηκαν μέλη του Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. Πηνειού. Στη συνάντηση πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Μιλτιάδη Αραμπατζή ο απολογισμός της φετινής αρδευτικής χρονιάς όπου τονίστηκε ότι όλα κύλισαν ομαλά παρά τις δυσκολίες (έντονες βροχοπτώσεις, υψηλές θερμοκρασίες). Όπως ανέφερε ο πρόεδρος, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας υπό την καθοδήγηση του Περιφερειάρχη και των συνεργατών του,  στάθηκαν αρωγοί στον οργανισμό και έτσι ποτίστηκε πλήρως και το τελευταίο  κτήμα.

Τα μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού εξέφρασαν για άλλη μια φορά τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση των ιδίων και τους αγροτικού κόσμου που αντιπροσωπεύουν για τη στήριξη που προσφέρει ο Περιφερειάρχης όλα αυτά τα χρόνια στις προσπάθειες του για την ομαλή άρδευση του κάμπου της Π.Ε. Λάρισας.

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στα οφέλη που θα επιφέρει το έργο της επαναδημιουργίας της Λίμνης Κάρλας που εγκαινιάστηκε πρόσφατα καθώς και στην αποφασιστικότητα που απέδειξε η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο κ. Αγοραστός αναλαμβάνοντας το 2014 την υλοποίηση του έργου.

Επιπλέον η συζήτηση επεκτάθηκε και στον προγραμματισμό νέων έργων που μπορούν να ενταχθούν στο στάδιο των μελετών και της υλοποίησης, όπως επίσης και σε έργα που βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Μέλημά μας ως αιρετή Περιφέρεια είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, παρά το δυσμενές οικονομικό τοπίο.

Με συνεργασία και συνέργειες στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους της παραγωγής. Με πρόγραμμα και σχέδιο δημιουργούμε τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στους αγρότες της Θεσσαλίας να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους και να ενισχύσουν το εισόδημα τους».

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής κ. Γιώργος Λαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος του οργανισμού κ. Δημήτριος Τσιούρης, και τα μέλη Χ. Σουλιώτης, Ι Κουκούτσης, Κ. Κοντογιάννης και ο διευθυντής Β. Αραμπατζής.

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις αφιερωμένες στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς
Επόμενο άρθρο 12 Θέσεις για τη στάση μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΠΥΣΠΕ – ΠΥΣΔΕ