Ειδήσεις

Συνεργασία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ με τους Φίλους του Νοσοκομείου Καρδίτσας


Την περασμένη Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 έγινε συνάντηση της Πρωτοβουλίας ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, όπου συζητήθηκε το θέμα των διορισμών ιατρικού προσωπικού, νοσηλευτικού και άλλων ειδικοτήτων που ενδιαφέρει άμεσα το νοσοκομείο Καρδίτσας.

Η συζήτηση έγινε σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης, όπου ο Διοικητής κ. Νέστορας Αντωνίου άκουσε με κατανόηση για την πλήρωση των θέσεων, οι οποίες προτάθηκαν των ιατρών από το Νοσοκομείο Καρδίτσας, στην τρέχουσα διαδικασία έγκρισης προκήρυξης κενών θέσεων του Κλάδου ΕΣΥ συνολικά 26 για όλες τις κλινικές. Βεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει στα πλαίσια των δυνατοτήτων του να βοηθήσει και ζήτησε να ακολουθήσει και άλλη συνάντηση σύντομα.

Συνεχίστηκε η συζήτηση και για την αναγκαιότητα που υπάρχει στις άλλες ειδικότητες, ώστε να υπάρξει αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων και από άλλα προγράμματα όπως του σχετικού «Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας» που καλύπτει πολλές ειδικότητες μηχανολόγων-μηχανικών, ηλεκτρολόγων, πολιτικών, διοίκησης νοσοκομείων, νοσηλευτικής, ιατρικών εργαστηρίων, θεραπευτών και άλλων των οποίων υποβλήθηκε σχετικό αίτημα από  Νοσοκομείο Καρδίτσας.

Μετά  τη συνάντηση η  Πρωτοβουλία ‘’Φίλοι του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας’’ τόνισαν για την συμπαράσταση τους στην διοίκηση του Νοσοκομείου,   την άριστη επικοινωνία που έχουν στο πνεύμα του εθελοντισμού το οποίο τους διακατέχει και ευχαρίστησαν τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας κ. Νέστορα Αντωνίου για τη συνεργασία που είχαν.

 

Για την Πρωτοβουλία ΦΝΚ

 

Βασίλης Θ. Νίκου

Προηγούμενο άρθρο Κων. Νούσιος: Δασικοί χάρτες: Προχειρότητα και χάος
Επόμενο άρθρο Ενημέρωση των αιγοπροβατοτρόφων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας