Ειδήσεις

Σχολή Δια Βίου Μάθησης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας


Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εξειδίκευσης – κατάρτισης στο σχεδιασμό, την εφαρμογή, την καθοδήγηση και την αξιολόγηση ατομικών και ομαδικών προγραμμάτων άσκησης με στόχο την προαγωγή της υγείας και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
Όσοι παρακολουθήσουν επιτυχώς το πρόγραμμα θα λάβουν Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στην άσκηση με στόχο την προαγωγή της υγείας από τη Σχολή δια βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Συνολικά στο πρόγραμμα θα πραγματοποιηθούν 70 ώρες διδασκαλίας (37 ώρες εξ΄αποστάσεως θεωρία και 33 ώρες δια ζώσης πράξη). Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει 8,4 πιστωτικές μονάδες(210 ώρες φόρτος εργασίας) σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σύστημα Πιστωτικών Μονάδων (ECTS).
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους: Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού, Ιατρικών σχολών, Τμημάτων Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Νοσηλευτικής και απόφοιτους ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων (όπως αναφέρθηκαν πιο πάνω) με κρατική πιστοποίηση.
Υπεύθυνος: Γεροδήμος Βασίλειος, Αν. καθηγητής Προπονητικής ΤΕΦΑΑ-ΠΘ
Περισσότερες πληροφορίες:http://learning.uth.gr/?p=3051

Προηγούμενο άρθρο Η Βαρβάρα Κανάκη στον ΣΠΑ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Οι αθέατες κατευθύνσεις - Του Σεραφείμ Δ. Μπαζάνη (Συγγραφέα – Ερευνητή)