Ειδήσεις

Σύμβαση παροχής ιατρικών υπηρεσιών μεταξύ του ομίλου Animus και του δήμου Τεμπών


Ο όμιλος υπηρεσιών υγείας Animus Α.Ε. ανταποκρινόμενος πλήρως στην αναγκαιότητα υποχρεωτικής προσαρμογής των ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού στις κείμενες διατάξεις της ΚΥΑ 43726/2019, συμβάλει αποφασιστικά και θωρακίζει την υγεία των δημοτικών υπαλλήλων της περιφερειακής ενότητας Λάρισας, παρέχοντας με το ελάχιστο λειτουργικό κόστος όλες τις απαιτούμενες πρωτοβάθμιες εξετάσεις και τα μέτρα προληπτικής ιατρικής που η εν λόγω κοινή υπουργική απόφαση επιβάλει.


Παράλληλα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, ο όμιλος μας προσφέρει στους ίδιους δικαιούχους των ΟΤΑ που εμπλέκονται στη προαναφερόμενη ΚΥΑ και στις οικογένειες τους, το πρωτοποριακό «πρόγραμμα υγείας Animus» ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Με τον τρόπο εγκαινιάζουμε μία νέα εποχή συνεργασίας με όλους τους ΟΤΑ Α’ & Β’ βαθμού που το επιθυμούν, εντός και εκτός νομού, για τη πρόληψη και την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας των υπαλλήλων της τοπικής μας αυτοδιοίκησης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο Δήμος Τεμπών πρωτοστατεί σήμερα με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης και αποδεικνύει δια του δημάρχου του κ. Μανώλη το έμπρακτο ενδιαφέρον για την υγεία των δημοτικών υπαλλήλων και των δημοτών του γενικότερα.

Για την Animus Α.Ε.
Ο Πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος
Νταβέλης Αθ. Αχιλλέας.

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάρια από την ΠΕΔ Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Η Γαλλική Γλώσσα: Γέφυρα στον Κόσμο