Ειδήσεις

Σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων των Δασικών Υπηρεσιών


Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 12-12-2018, στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας στη Λάρισα, μεταξύ υπηρεσιακών παραγόντων των Δασικών Υπηρεσιών του Νομού Λάρισας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εκπροσώπων  του ΟΠΕΚΕΠΕ και της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στη συνάντηση, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Καπρέλης Αθανάσιος, οι Αντιπρόεδροι του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.κ. Γεώργιος Αποστολάκης και Γεώργιος Κέντρος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης  Τεχνικών Ελέγχων  του ΟΠΕΚΕΠΕ κ.Νικόλαος Μπαχάρης, ο Προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Βαλιώτης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Γης της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γεώργιος Αγραφιώτης, η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια  Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  κα Ζωή Φτίκα καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών, της Διεύθυνσης Δασών Νομού Λάρισας και των Δασαρχείων.

Τους παρευρισκόμενους υποδέχτηκε και καλωσόρισε ο Συντονιστής κ. Νικόλαος Ντίτορας.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα μεεπίκεντρο την επίλυση των θεμάτων που αφορούν τους δασικούς χάρτες του Νομού Λάρισας.

Προηγούμενο άρθρο Οι πυροσβέστες της Θεσσαλίας τιμούν τους Προστάτες Αγίους τους
Επόμενο άρθρο Σημαντική διάκριση για την Περιφέρεια Θεσσαλίας