Ειδήσεις

ΤΕΕ: Συνάντηση Μόνιμης Επιτροπής Χωροταξίας Πολεοδομίας


Στο Δημαρχείο Καλαμπάκας στις 14 Δεκεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Μόνιμης Επιτροπής Χωροταξίας Πολεοδομίας και Αρχιτεκτονικών  θεμάτων του τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ με εκπροσώπους του Δήμου Μετεώρων, το Δήμαρχο κ. Σινάνη Χρήστο, τον Αντιδήμαρχο πολεοδομίας και τεχνικών υπηρεσιών κ.  Αναγνωστόπουλο Άλκη, τον Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών και πολεοδομίας κ. Τόλη Κωνσταντίνο και τον Προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών κ. Λύχο Νικόλαο.

Συζητήθηκαν ζητήματα πολεοδομικού σχεδιασμού, προβληματισμοί και δυσκολίες σε θέματα χωροταξίας του Δήμου και έγινε εκτενής αναφορά στα εν εξελίξει χωροταξικά θέματα. Παρατηρήθηκε ότι τα προβλήματα και οι παθογένειες του συστήματος ήρθαν στην επιφάνεια με την εφαρμογή του κτηματολογίου αλλά και των δασικών χαρτών και είναι πλέον μονόδρομος η επίλυση τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Τρικάλων κ. Λιάκος Νικόλαος, που και ενημερώθηκε για τεχνικά και πολεοδομικά θέματα του Δήμου Μετεώρων. Από την επιτροπή συμμετείχαν ο συντονιστής κ. Κουτάκος Χρήστος, ο βοηθός συντονιστή κ. Πάλλας Παναγιώτης και τα μέλη Γιαννιού Άννα, Γούγουλας Αθανάσιος, Γαλάνη Βάσω, Μακρυγιάννης Νικόλαος και Μαυρογιάννης Σπύρος.

 

Προηγούμενο άρθρο Στην αιμοδοσία της Ιτέας ο Σύλλογος Αιμοδοτών Παλαμά
Επόμενο άρθρο Εκλογή του Νίκου Καραγιάννη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ