Τελετή ονομασίας 137 νέων Στρατονόμων

13 Απριλίου 2011

 Με την παρουσία των γονέων τους, της ηγεσίας της Στρατονομίας και των πολιτικών αρχών, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Απρ 2011 και ώρα 10:30, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Στρατονομίας, στο Ρουσσο Καρδίτσας,  η τελετή ονομασίας-αποφοίτησης των 137 νέων Δεκανέων Στρατονομίας της 2011Α΄ εκπαιδευτικής σειράς στρατευσίμων οπλιτών.

 Το Κέντρο Εκπαίδευσης Στρατονομίας, έχει ως αποστολή να εξασφαλίζει   υψηλής ποιότητας ειδική εκπαίδευση στα Στελέχη και τους Oπλίτες της Στρατονομίας, σ’ ένα περιβάλλον οπού καλλιεργείται η ενσυνείδητη πειθαρχία και οι στρατιωτικές αξίες. Ο στόχος μας είναι να προετοιμάζουμε τα στελέχη και τους υποψήφιους Στρατονόμους, έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικοί, κατά την εκτέλεση της αποστολής τους, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, στην ειρήνη και τον πόλεμο.   

Οι νέοι Στρατονόμοι, οι οποίοι αποτελούν επίλεκτο σώμα του Στρατού μας και   θα επανδρώσουν τις μονάδες στρατονομίας σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, αποφοιτούν έπειτα από σύγχρονη και απαιτητική εκπαίδευση 6 εβδομάδων. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει, καθημερινή σωματική γύμναση, αυτοάμυνα,  στρατονομικά καθήκοντα, βολές με όλα τα ελαφρά όπλα, μηχανοδήγηση οχημάτων και δικύκλων,  καθώς και ασκήσεις μάχης με πραγματικά πυρά.

-2-

Τέλος, οι Υποψήφιοι Στρατονόμοι με τη βοήθεια εκπαιδευτών της ΕΛ.ΑΣ καταρτίζονται σε θέματα Κ.Ο.Κ, στη χρήση Ραντάρ και αλκοολόμετρου, καθώς και σε θέματα που αφορούν στη  καταπολέμηση των εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιανουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC