Το ΓΕΛ Σοφάδων στην κορυφή των πανελληνίων Αγώνων Λόγου

19 Μαρτίου 2019

Σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις, αλλά ταυτόχρονα και πολύτιμες εμπειρίες κατάφεραν να αποκομίσουν 13 παιδιά του ΓΕΛ Σοφάδων που συμμετείχαν στους 5ους Αγώνες Λόγου που διοργάνωσε το Κολέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη στις 15-17 Μαρτίου 2019.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Η Ρητορική στην Εκπαίδευση» που υλοποιεί το σχολείο μας με υπεύθυνους καθηγητές τους φιλολόγους: Λιούτα Χριστίνα, Τζέλλα Βασιλική και Φίλο Ιωάννη συμμετείχε για 4η χρονιά στους συγκεκριμένους Αγώνες Λόγου.

Οι επιτυχίες σημαντικές: Στους Διττούς λόγους η μία ομάδα του σχολείου μας αποτελούμενη   από τους: Δημητριάδη Ηλία, Θωμαΐδη Δήμητρα και Μαλισιώβα Όλγα κατάφερε να φτάσει αήττητη στην 1η θέση των ημιτελικών ξεπερνώντας πολλά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Μετά τη νίκη και στους ημιτελικούς, διαγωνίστηκε στον τελικό αγώνα Λυκείων απέναντι στην ομάδα του Κολεγίου Ανατόλια και κατετάγη 2η (ανάμεσα σε 32 ομάδες). Επίσης, η Βίκυ Τσιμπίδα και ο Ηλίας Δημητριάδης κατέλαβαν την 7η θέση στα αγωνίσματα του Προτρεπτικού και του Αυθόρμητου Λόγου αντίστοιχα.

Η παρουσία όλων των παιδιών ήταν αξιόλογη και αξιέπαινη. Απέσπασαν θετικά σχόλια για την καλλιέργεια και το ήθος τους και κατέστησαν το ΓΕΛ Σοφάδων όχι μόνο αναγνωρίσιμη αλλά και υπολογίσιμη δύναμη στους Αγώνες Λόγου.

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι: Αποστολοπούλου Στεφανία (Προτρεπτικός λόγος), Δημητριάδης Ηλίας (Διττοί λόγοι και Αυθόρμητος λόγος), Δουλαδίρη Χριστίνα (Διττοί λόγοι), Ευαγγελοπούλου Χριστίνα (Διττοί λόγοι), Θωμαΐδη Δήμητρα (Διττοί λόγοι), Καρατόλιου Κατερίνα (Εκφραστική ανάγνωση), Κουκόση Ρέα (Εκφραστική ανάγνωση), Κοσκινιώτη Κατερίνα (Εκφραστική ανάγνωση), Μαλισιώβα Όλγα (Διττοί λόγοι), Μπούσδας Κων/νος (Αυθόρμητος λόγος), Ντογιάκας Μάριος (Προτρεπτικός λόγος), Τσιμπίδα Βίκυ (Προτρεπτικός λόγος) και Τσουκνίδα Βασιλική (Διττοί λόγοι και Αυθόρμητος λόγος).

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών συγχαίρει όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους, αλλά και τους υπεύθυνους καθηγητές, που θυσίασαν προσωπικό χρόνο για την προετοιμασία των παιδιών και ήταν οι εμψυχωτές τους σε όλο αυτό το εγχείρημα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δια του τύπου τον Μορφωτικό και τον Εμπορικό Σύλλογο Σοφάδων για την πολύτιμη οικονομική στήριξη που μας παρείχαν προκειμένου να μετακινηθούν οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη.

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829