Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας για το Πολυτεχνείο


Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας με φορείς του Νομού, για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη των αγωνιστών της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η εξέγερση του 1973 ήταν η πιο μεγάλη στιγμή στη μεταπολεμική ιστορία.

Εξακολουθεί και σήμερα να εμπνέει τη νεολαία και το λαό, για ειρήνη, ισότητα ,δημοκρατία και κοινωνική απελευθέρωση.

Το Πολυτεχνείο μας δίδαξε πως με τους αγώνες μπορούμε να χαράξουμε νέους δρόμους .Ο λαός όταν πιστεύει  στις δυνάμεις του μπορεί να ανατρέψει και μονόδρομους και μνημόνια.

Την ώρα που οι εργαζόμενοι σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάσταχτα βάρη, η δημόσια υγεία, παιδεία, κοινωνική ασφάλιση, εργασιακά δικαιώματα και λαϊκές κατακτήσεις καταλύονται, οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, οι άνεργοι πολλαπλασιάζονται χάνοντας κάθε ελπίδα για το αύριο και οι νέοι βλέπουν το μέλλον τους να υποθηκεύεται, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» καθίστανται επίκαιρα και διαχρονικά περισσότερο από ποτέ.

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, σπουδαστές και νεολαία με τους καθημερινούς τους αγώνες τιμούν την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους νέους να αντισταθούν στον εργασιακό μεσαίωνα και στη βαρβαρότητα που θέλουν να μας επιβάλλουν.

Όλοι την Πέμπτη στις 17-11-2016 στις 6:00 το απόγευμα, στην Πλατεία Δικαστηρίων.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΑΝΑΣ                                        ΔΩΡΑ ΓΟΥΛΑ

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας για την επέτειο του Πολυτεχνείου
Επόμενο άρθρο 100 εκατομμύρια για έργα υποδομών στη Θεσσαλία το 2017