Ειδήσεις

Το νερό ΘΕΟΝΗ στηρίζει έμπρακτα την περιοχή της Βατσουνιάς


Για άλλη μια χρονιά, η εταιρεία εμφιάλωσης του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Θεόνη, AHB GROUP Α.Ε, έδειξε έμπρακτα τη την δέσμευσή τηςστην περιοχή της Βατσουνιάς, επιλύοντας το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης της περιοχής.

Με δωρεά της AHB GROUP Α.Ε εγκαταστάθηκε στην κοινότητα της Βατσουνιάς, στον τομέα Συκιάς, αγωγός διανομής ύδρευσης, αντιμετωπίζοντας έτσι το μεγάλο πρόβλημα των κατοίκωνκαι επισκεπτών της περιοχής, που αμβλυνόταν σημαντικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το έργο αυτό ξεκίνησε πέρσι καιεντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο ενεργειών της εταιρείας που έχουν στόχο την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.theoni-water.gr

Προηγούμενο άρθρο Το Θέατρο Σκιών του Μάκη Χάρμπα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα
Επόμενο άρθρο Ένας συνδετήρας στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ.