Το ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας έκοψε πίτα

22 Φεβρουαρίου 2019

Σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, η Νομαρχιακή Επιτροπή Τρικάλων του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λιάκο Νικόλαο, τον αντιπρόεδρο Καταβούτα Γεώργιο, τον γραμματέα Μπαταβάνη Απόστολο και τα μέλη Ζαφείρη Ευάγγελο και Μόκα Άγγελο, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της, την Τετάρτη, 20 Φεβρουάριου 2019, στο Barrouge (Ασκληπιού 18 & Καρανάσιου), με την τιμητική παρουσία εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών και κοινωνικών φορέων της πόλης και πλήθους μελών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε η συνεισφορά των αιρετών Μηχανικών από θέσεις ευθύνης στην Καλλικρατική Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο δήμαρχος Τρικκαίων, Παπαστεργίου Δημήτριος καθώς και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, Παπαγεωργίου Νικόλαος.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων, Λιάκος Νικόλαος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους στην εκδήλωση και ευχήθηκε Καλή Χρονιά, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Είναι γεγονός πως δεν βαδίζουμε σε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Είναι γεγονός πως η περίοδος που διανύουμε διακρίνεται από έντονες αμφισβητήσεις και απαξίωση τόσο του πολιτικού συστήματος όσο και των υπόλοιπων θεσμών.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες φαινομένων όπως η διαρροή επιστημονικού προσωπικού προς το εξωτερικό χωρίς να γίνονται προσπάθειες αναχαίτισης του φαινομένου, οι πολιτικές υπερφορολόγησης, η αλλαγή της φύσης της δουλειάς μας και η μείωση των εσόδων με ταυτόχρονη αύξηση των ποινικών ευθυνών μας.

Παρόλα αυτά:

«Ο Μηχανικός πρέπει να είναι παρών»

  • Παρών στις εξελίξεις προσφέροντας τις γνώσεις του, την αποτελεσματικότητά του και το κυρίως το όραμά του δείχνοντας το δρόμο της ανάπτυξης, που έχει αλλάξει μορφή και περνάει μέσα από την εξωστρέφεια και την καινοτομία μέσα από δράσεις και συνέργειες.
  • Παρών δήλωνε και συνεχίζει να δηλώνει με τη συμμέτοχή του στα κοινά και ιδιαίτερα στο θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για τον λόγο αυτόν η διοικούσα επιτροπή του τμήματος επέλεξε να βραβεύσουμε τα μέλη του τμήματος που ως αιρετοί, έχουν υπηρετήσει και κάποιοι υπηρετούν ακόμη με μεγάλη επιτυχία την Τοπική αυτοδιοίκηση.

Κλείνοντας, ενόψει των προσεχών περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους συναδέλφους που θα είναι υποψήφιοι και που σίγουρα θα έχουν τη στήριξή του κλάδου.»

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν, για την προσφορά τους, αναμνηστικοί έπαινοι στους συναδέλφους Μηχανικούς, Βαβύλη Αθανάσιο, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου (2011-2012), Κολότσιο Απόστολο, αντιδήμαρχο ποιότητας ζωής (2011-2012), Τσιάνα Βασίλειο, αντιδήμαρχο πολεοδομίας (2012-2013), Καραγεώργο Ηλία, αντιδήμαρχο πολεοδομίας & τμημάτων προγραμματισμού έργων & μελετών & κατασκευών & υλοποίησης έργων της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών (2013-2014), Παπαστεργίου Δημήτριο, Δήμαρχο Τρικκαίων (2014 έως και σήμερα), Μητσιάδη Βασιλική – Έλενα, αντιδήμαρχο παιδείας – πολιτισμού – αθλητισμού & νεολαίας (2014- 2016), Κουφοχρήστο Αναστάσιο, αντιδήμαρχο περιβάλλοντος – πολεοδομίας – χωροταξίας στον δήμο Μετεώρων (2011-2012) και Παπαχρήστο Σωτήριο, αντιδήμαρχο έργων – υποδομών και πολιτικής προστασίας στον δήμο Μετεώρων (2013-2015).

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031EC