Ειδήσεις

Το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας σε διδακτική επίσκεψη


Στις 12 Δεκεμβρίου, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Τομέα Ηλεκτρολόγων – Ηλεκτρονικών του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη βιοτεχνία χάρτου Σιμίτσης Γεώργιος στο 6ο χιλιόμετρο Καρδίτσας Αθηνών.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης ξενάγησαν τους μαθητές στο χώρο και έδωσαν έμφαση σε όσα ενδιαφέρουν περισσότερα επιστημονικά τους μαθητές μας. Στάθηκαν περισσότερο στον κεντρικό ηλεκτρικό πίνακα και τους υποπίνακες κίνησης. Έγινε αναγνώριση υλικών και στη συνέχεια μετρήσεις για τη σωστή λειτουργία τους. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στον εξωτερικό χώρο όπου παρουσιάστηκαν περισσότερα στοιχεία της βιομηχανικής εγκατάστασης.

Οι μαθητές, υπό την επιτήρηση της καθηγήτριας κας Ζαζιοπούλου Ιωάννας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση και βελτίωσαν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους πάνω στο αντικείμενο που επέλεξαν να σπουδάσουν.

Το σχολείο μας ενθαρρύνει πάντα και προωθεί αυτές τιςκαινοτόμες δράσεις οι οποίες μόνο όφελος μπορούν να προσδώσουν σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας.

Από τη διεύθυνση του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αλλαγή Δ.Σ. στο Ενεργειακό Βήμα Νοτιοανατολικής Ευρώπης – Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο Σε εορταστική ατμόσφαιρα το η φωταγώγηση του δέντρου στους Σοφάδες