Τρόφιμα σε 350 οικογένειες του Δήμου Μουζακίου

09 Ιανουαρίου 2017

Τρόφιμα σε 350 οικογένειες, μέλη του προγράμματος ΤΕΒΑ μοίρασε η ΔΗΚΕΔΗΜ στην προσπάθεια που καταβάλλεται μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Μουζακίου να ανακουφιστούν και να βοηθηθούν οι ανήμποροι δημότες.

Τα τρόφιμα αυτά προέρχονται από τα πλεονάσματα προηγούμενων διανομών , αλλά και μια αξιόλογη ποσότητα που συγκεντρώθηκε από τον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που συνδιοργάνωσε ο δήμος Μουζακίου με τον εμπορικό σύλλογο Μουζακίου. Όλα αυτά τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν, συσκευάστηκαν σε σακούλες και μοιράστηκαν στους δικαιούχους από τους υπαλλήλους του Βοήθεια στο Σπίτι.

Η διοίκηση της ΔΗΚΕΔΗΜ θέλει να εκφράσει τις ευχαριστίες της στους οργανωτές του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ, στο Βοήθεια στο Σπίτι που διεκπεραίωσε τη διανομή , αλλά κυρίως θέλει να ευχαριστήσει τον απλό κόσμο που προσήλθε στο Κλειστό Γυμναστήριο με γεμάτα τα χέρια τους από διαφόρων ειδών τρόφιμα , δείχνοντας έτσι την αλληλεγγύη τους και τη συμπαράστασή τους στους συνανθρώπους τους που περνάνε δύσκολες στιγμές.

 

Στο ΚΑΠΗ Αγναντερού

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη, το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Πάντο και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγναντερού επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ του Αγναντερού και αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη του.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ για την άριστη συνεργασία που έχουν και ανέλυσε τις δράσεις για τη νέα χρονιά. Δράσεις που θα περιλαμβάνουν εξορμήσεις σ’ όλη την Ελλάδα και εκδηλώσεις ψυχαγωγικού και ιατρικού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κωτσός τόνισε τη σπουδαιότητα που έχει για το Δήμο Μουζακίου η λειτουργία των ΚΑΠΗ καθώς δίνουν τη δυνατότητα στους δημότες της τρίτης ηλικίας να έχουν μία διέξοδο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κατέληξαν ευχόμενοι: Χρόνια πολλά σε όλους , καλή χρονιά και το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία, περισσότερες ευκαιρίες και λιγότερη φτώχια.¨»

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Σεπτέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30EC