Ειδήσεις

Φαντασμαγορικό fitnessparty με νερό Θεόνη


Στο φαντασμαγορικό fitnessparty της Ελένης Πετρουλάκη, τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016, στο Ακάνθους, συμμετείχε ως χορηγός το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη προσφέροντας δροσιά στο πλήθος των εκλεκτών καλεσμένων που έδωσαν το παρών για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του πρωτοποριακού προϊόντος fitn’ form της σειρά fitlab, με την υπογραφή της γνωστής Ελληνίδας γυμνάστριας.

Η Ελένη Πετρουλάκη και η abcKinitron σύστησαν στο κοινό το fitn’ formSuperGel, που δρα ενάντια στην κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση, ενώ ένα εντυπωσιακό show από αθλητές, αθλήτριες και μοντέλα καθήλωσε τους καλεσμένους.

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Προηγούμενο άρθρο Σε κυκλοφορία από την Περιφέρεια Θεσσαλίας η παράκαμψη Ριζοβουνίου
Επόμενο άρθρο Προχωρούν οι εργασίες για την αποκατάσταση του δρόμου προς Καρβασσαρά