Φ. Αλεξάκος: Αιτία πολέμου η μεταφορά του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας

01 Οκτωβρίου 2018

Αιτία πολέμου χαρακτηρίζει ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος τη μεταφορά του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας από την Καρδίτσα στα Τρίκαλα.

Στο πλαίσιο σχετικής έκτακτης συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο γραφείο του, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σβάρνα, τόνισε πως το νέο σχέδιο νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας δεν απαντάει στα αιτήματα που έχουν θέσει οι φορείς της Καρδίτσας.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξάκος: «Η μεταφορά του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας στα Τρίκαλα είναι αιτία πολέμου. Άμεσα θα πρέπει να συγκληθούν όλοι οι φορείς για να αποφασίσουν τρόπους αντίδρασης. Αν οι τρόποι αντίδρασης δεν φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει ως φορείς την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου να μεταβούν στην Αθήνα.

Το νομοσχέδιο δε απαντά σε καμία περίπτωση στα αιτήματα και στις κοινές θέσεις των φορέων, όπως εκφράστηκαν ομόφωνα σε συσκέψεις που προηγήθηκαν. Να παραμείνει το Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας στην Καρδίτσα, να ιδρυθεί Σχολή, να έχουν επαγγελματικά δικαιώματα το τμήμα Δασολογίας και το Τεχνολογίας Ξύλου, να ιδρυθούν και άλλα τμήματα όσον αφορά τα ΚΕΚ στην περιοχή. Είναι ένα κακό νομοσχέδιο. Θέλουμε τη Σχολή δημόσιας υγείας στην Καρδίτσα. Σε κάθε περίπτωση όμως αν αυτό καταστεί αδύνατο, το Τμήμα Διατροφής – Διαιτολογίας πρέπει να παραμείνει εδώ, και θα μπορούσε αυτή η σχολή να ιδρυθεί στα Τρίκαλα. Η μεταφορά του δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στους φοιτητές αλλά και στην ίδια την πόλη, αφού πρόκειται για ένα επιτυχημένο Τμήμα».

«Όλοι οι φορείς είμαστε ενωμένοι. Δεν μας χωρίζει τίποτα» ανέφερε επίσης ο κ. Αλεξάκος.

 

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Δεκέμβριος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC