Χρηματοδοτείται με 560.000 ευρώ η κατασκευή ταρτάν στο γήπεδο Σοφάδων

24 Ιανουαρίου 2020

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης μετά από συνεργασία που είχε με το Βουλευτή κ. Γιώργο Κωτσό υπέγραψε τη χρηματοδότηση του έργου «Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Γήπεδο Σοφάδων» με προϋπολογισμό 560.000 ΕΥΡΩ και πηγή χρηματοδότησης το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Οι παρεμβάσεις που προτείνονται αφορούν στην επίστρωση της επιφάνειας του στίβου 6 διαδρομών με συνθετικό τάπητα (ταρτάν). Κάτω από την τελική στρώση του ταρτάν θα έχουν προηγηθεί οι απαραίτητες εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης. Η κύρια ευθεία του στίβου θα επεκταθεί πέραν των ημικυκλίων ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή των αγωνισμάτων δρόμου των 100μ και των 110 μ μετ’ εμποδίων. Η απορροή των ομβρίων από το συνθετικό τάπητα του στίβου θα γίνεται μέσω του υπάρχοντος καναλιού απορροής ομβρίων υδάτων. Επίσης θα κατασκευαστούν δύο σκάμματα εις μήκος και εις τριπλούν με τις αντίστοιχες βαλβίδες άλματος. Προβλέπεται επίσης η αλλαγή του κατεστραμμένου χωροδικτυώματος περιμετρικά του στίβου και η εγκατάσταση χλοοτάπητα στα γωνιακά εναπομείναντα τρίγωνα εσωτερικά της περίφραξης.

«Άλλο ένα σημαντικό αθλητικό έργο για το Νομό μας και για το Δήμο Σοφάδων παίρνει το δρόμο της υλοποίησης μετά την υπογραφή της χρηματοδότησής του από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Πρόκειται για την κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Γήπεδο Σοφάδων με προϋπολογισμό 560.000 ΕΥΡΩ . Το εν λόγων έργο έρχεται να δώσει νέα ώθηση στον αθλητισμό των Σοφάδων και ιδιαίτερα του στίβου» Δήλωσε ο Βουλευτής του Νομού μας κ. Κωτσός

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Φεβρουάριος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829