Πρωτοσέλιδο

Χρηματοδότηση 50.000€ για αντιμετώπιση ζημιών στο Δήμο Καρδίτσας


Με το ποσό των 50.000 € χρηματοδοτείται ο Δήμος Καρδίτσας για την αντιμετώπιση  ζημιών  που προκλήθηκαν από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμυρικά φαινόμενα που σημειώθηκαν στα τέλη Αυγούστου – αρχές Σεπτεμβρίου τόσο στην πεδινή ζώνη, όσο και στον ορεινό όγκο του Δήμου.

Τη σχετική απόφαση για τη διάθεση της παραπάνω χρηματοδότησης σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2003ΣΕ05500005 «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας» υπέγραψε ο αρμόδιος Υφυπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Ι. Μπαλάφας, έπειτα από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλει στις 12/9 ο Δήμος.

Αν και το κόστος αποκατάστασης των ζημιών είχε προσδιοριστεί σε μεγαλύτερο  ύψος, εκφράζεται ικανοποίηση από τη Δημοτική Αρχή για τη θετική ανταπόκριση του ΥΠΕΣ, καθώς και για την συμπαράσταση των κυβερνητικών βουλευτών στην ικανοποίηση του αιτήματος, αφού με τη διατιθέμενη χρηματοδότηση θα αντιμετωπιστούν κάποια σημαντικά προβλήματα που προκλήθηκαν από πλημμύρες, κυρίως στο ορεινό οδικό δίκτυο.

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου
Επόμενο άρθρο Σ. Βασιλάκος : Οι εκλογές στο Σύλλογο Συνταξιούχων Δ.Υ.