Ειδήσεις

Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου


Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου που οργάνωσε η ΔΗΚΕΔΗΜ στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, αφού η αίθουσα ήταν κατάμεστη.

Καθηγητές και μαθητές , με άψογη συνεργασία μεταξύ τους , παρουσίασαν μουσικά σύνολα από όλες τις ηλικίες των παιδιών και ερμήνευσαν μελωδίες και κάλαντα που μας έκαναν όλους να ταξιδέψουμε στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων.

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η εμφάνιση του Αη Βασίλη, όπου μοίρασε δώρα και ευχές στα μικρά παιδιά αλλά και καθισμένος στο θρόνο του , έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να φωτογραφηθεί μαζί του. Επίσης οι καλεσμένοι απήλαυσαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα από το μπουφέ που είχε στηθεί στη είσοδο της αίθουσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Φανή Τσιρογιάννη, ο πρόεδρος της ΤΚ Μουζακίουκ. Νικόλαος Πούπης, ο διευθυντής της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Δημήτρης Φραγκόπουλος,  ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Καραϊσκάκης“κ. Δημήτρης Γιώτης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου “ο Πασιαλής” κ. Ηλίας Γκαραβέλας, ο πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου “οι Γόμφοι“ κ. Δημήτρης Γκαραβελας, και τα μέλη  της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Νίκος Ζαρνακουπης και Βασίλης Κωστόπουλος.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ κ. Τσιρογιάννη δήλωσε τα εξής: <<Νοιώθω ιδιαίτερα συγκινημένη τόσο από την παράσταση αλλά και από τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που αγκαλιάζει τις προσπάθειες του Δημοτικού Ωδείου. Η δημοτική μας αρχή και ο Δήμαρχός  μας κ. Κωτσός όταν πριν από πολλά χρόνια διαπιστήθηκε το κενό που υπήρχε στην πόλη μας από την έλλειψη μιας μουσικής σχολής, αποφασίστηκε η δημιουργία του δημοτικού ωδείου. Ομολογώ πως χρειάστηκε πολύ δουλειά, κόπος , επιμονή αλλά και μεράκι απ όλους μας για να μπορέσουμε να συστήσουμε το Δ.Ω.Μ. το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Υπουργείο Πολιτισμού και δίνει πτυχία αναγνωρισμένα από το Ελληνικό κράτος. Σήμερα βλέπω με χαρά ότι ο στόχος επετεύχθη, το όνειρο έγινε πραγματικότητα αφού όλοι εσείς στηρίζετε αυτή τη δομή και την αγκαλιάζετε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΔΗΜ όσο και τις προηγούμενες διοικήσεις που αφιέρωσαν και αφιερώνουν πολύ από τον πολύτιμο χρόνο τους για τη σωστή λειτουργία του Ωδείου .

Εύχομαι σε όλους σας χρόνια πολλά, καλές γιορτές και ο Θεός να εκπληρώσει όλες τις προσδοκίες σας>>.

Προηγούμενο άρθρο Ξενάγηση μαθητών του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας στην έκθεση για τον φιλελληνισμό
Επόμενο άρθρο ΧριστούΓΗννα στη Σέκλιζα