Ψήφο εμπιστοσύνης στο Σταύρο Παπαγεωργίου

04 Ιουλίου 2019

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν αμέτρητες συμπολίτισσες και συμπολίτες  όλων των ηλικιών στη  μεγαλειώδη εκλογική συγκέντρωση του Υποψηφίου Βουλευτή της Ν.Δ κ. Σταύρου Παπαγεωργίου. Με μεστό, ειλικρινή λόγο και χωρίς υποσχεσιολογία παρουσίασε λεπτομερώς τη ρεαλιστική πολιτική της παράταξης με την οποία η Ελλάδα θα βγει από τα λαβύρινθο της κρίσης και θα αρχίσει μια ανοδική, αναπτυξιακή πορεία δίπλα στα άλλα ευνομούμενα ευρωπαϊκά κράτη.

Παιδεία, υγεία, οικονομία, καινοτομία και ρεαλιστικοί στόχοι που αφορούν όλα τα μέλη της ελληνικής κοινωνίας και ειδικότερα της ελληνικής υπαίθρου, αποτέλεσαν τα βασικά σημεία της ομιλίας του κ. Σταύρου Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για την ανάγκη της χώρας ενός νέου μείγματος κοινωνικής και οικονομικής πολιτικής εστιάζοντας στην αλλαγή του οικονομικού και επιχειρηματικού κλίματος με προτάσεις όπως: νέες επενδύσεις, αύξηση του εισοδήματος των πολιτών και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Επίσης, αναφέρει: «Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Νομός μας είναι στους πέντε φτωχότερους της χώρας. Πρόταση μου είναι να δημιουργηθεί ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα με κίνητρα που θα δώσουν τη δυνατότητα στο Νομό μας να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και να μπει σε τροχιά ανάπτυξης. Ένας δεύτερος άξονας του προγράμματός μας είναι η στήριξη της οικογενείας, η ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος και η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν περισσότερο ανάγκη. Επιπλέον, ένας σημαντικός πυλώνας για την περιοχή μας είναι το σχέδιό μας για τη γεωργία και τηνκτηνοτροφία. Πιστεύουμε ότι ηΕλλάδα διαθέτει τους φυσικούς και ανθρώπινους πόρους, που μπορούν να στηρίξουν μια ολοκληρωμένη  οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη στον αγροτικό χώρο. Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα,στρατηγική και θαρραλέα μέτρα πολιτικής που κινητοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό και βάζουν τη χώρα σε μια διαρκή αναπτυξιακή πορεία.

Οι πολιτικές φορολογικής αφαίμαξης, ασφαλιστικής επιδρομής και εκτίναξης του κόστους παραγωγής  που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια εφαρμόζονται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, υπονομεύουν  και αντιστρατεύονται την αναπτυξιακή προοπτική της αγροτικής οικονομίας.

Στόχος μας είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των παραγόμενων προϊόντων με την παραχάραξη του καλλιεργητικού μοντέλου, την ενθάρρυνση των επενδύσεων, την καθιέρωση της αγροτικής  εκπαίδευσης και τις συμπράξεις καινοτομίας».

Συναισθανόμενος ότι ο λαός μας απαιτεί την μεγάλη πολιτική αλλαγή αναφέρει στη συνέχεια ότι για να το επιτύχουμε αυτό χρειάζεται μια γενναία και δημιουργική ρήξη με το παρελθόν μας και ότι η Ελλάδα χρειάζεται μια υπεύθυνη, αξιόπιστη και αποτελεσματική κυβέρνηση. Χρειάζεται μια κυβέρνηση  της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με το σύνθημα ότι μπορούμε περισσότερα αξίζουμε καλύτερα o κ.Σταύρος Παπαγεωργίου κάλεσε όλους τους συμπολίτες του να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αναφερόμενος στην πλατωνική ρήση: «μία από τις τιμωρίες όταν δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική, είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροι σου».

Παραμένοντας μάχιμος και ενεργός και τονίζοντας ότι: «δε θα κάνουμε βήμα πίσω στην πολιτική μας»,ζήτησε τη στήριξη και την ΨΗΦΟ των συμπολιτών του, προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, δεσμευόμενος ότι δεν θα διαψεύσει τις προσδοκίες όσων τον στηρίξουν και ότι θα εργαστεί για το συμφέρον του Νομού μας και των πολιτών του.

 

Στείλτε το άρθρο Στείλτε το άρθρο

Εκτυπώστε το άρθρο Εκτυπώστε το άρθρο

 

<< Επιστροφή

Γλυκερία - Ακολούθησα ένα αστέρι
Παυλίνα Βουλγαράκη - Λαβύρινθοι
Κώστας Μακεδόνας - Είναι πια αργά
Βιολέτα Ίκαρη - Μαύρα
Χάρις Αλεξίου - Πόρτες ανοιχτές
Πυξ Λαξ - Χωρίς ντροπή
Γιάννης Πάριος - Θα σ΄ αγαπώ
Ραλλία Χρηστίδου - Μονάχη ταξιδεύω
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - Έλα ψυχούλα μου

 


The Fray - You found me
Billy Ocean - Loverboy
Cock Robin - The promise you made
Whitney Houston - How will I know
Demi Lovato - I will survive
Beloved - Sweet harmony
Sheryl Crow - My favorite mistake
Asia - Heat of the moment
Zucchero - Wonerful life
Tina Turner - In your wildest dreams

 


Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031EC