- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Έναρξη λειτουργίας Παιδοψυχιατρικού τμήματος στο Δήμο Παλαμά

Ο Δήμος Παλαμά ενημερώνει ότι ξεκινάει τη Λειτουργία του το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας της ΜΚΟ Αποστολή και στον Παλαμά. Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 και κάθε Πέμπτη το Παιδοψυχιατρικό Τμήμα θα βρίσκεται στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας (Μουσών Μέλαθρον, Γρ. Γουλιανού και Μαυρομιχάλη, αίθουσες 4 και 5) από τις 16:00 έως 19:00.

Το Παιδοψυχιατρικό αποτελεί Τμήμα της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και παρέχει υπηρεσίες πρόληψης, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, συμβουλευτικής, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε παιδιά και εφήβους έως 18 ετών, καθώς και υπηρεσίες συμβουλευτικής σε γονείς. Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι δωρεάν. Υιοθετώντας μια ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση στην αντιμετώπιση των ατομικών και κοινωνικών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, αποτελεί έναν χώρο συνεύρεσης, δημιουργίας, επικοινωνίας και υποστήριξης για την κοινότητα της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Στελεχώνεται από Παιδοψυχίατρο, Κοινωνική Λειτουργό, Παιδοψυχολόγο και Ειδικό Παιδαγωγό.  Για περισσότερες πληροφορίες  και για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2441022310 και email:karditsa.paidon@mkoapostoli.gr

Μετά από συνάντηση εργασίας της αρμόδιας Αντιδημάρχου Ουρανίας Φούντα με τα στελέχη του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Καρδίτσας και του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Παλαμά, η Αντιδήμαρχος δήλωσε την αμέριστη στήριξη του Δήμου Παλαμά στο νέο ξεκίνημα και ότι η νέα αυτή Δομή έρχεται να καλύψει τις ειδικές αυτές ανάγκες των πολιτών.