- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Έπεσε αυλαία στις καλοκαιρινές δραστηριότητες Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη,  στις Παιδικές Βιβλιοθήκες του Δ.Ο.Π.Α.Κ. Δήμου Καρδίτσας, οι καλοκαιρινές δραστηριότητες Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας.

Τα δικά μας κλοκαιρινά ίχνη, δημιουργήσαμε στην Παιδική Βιβλιοθήκη «Παυσιλύπου» και κλείσαμε με πανηγυρικό τρόπο ένα συναρπαστικό, αλλά και περίεργο καλοκαίρι. Διαβάσαμε το πολύ δροσερό βιβλίο της Brigitte Luciani «Ποιος θα έρθει στη θάλασσα;» από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος.

Στη συνέχεια με διάφορα καθημερινά υλικά, όπως χάντρες, κλωστές, υφασμάτινα ρετάλια και κοφτά μακαρονάκια αλλά και πολλά θαλασσινά κογχύλια, φτιάξαμε υπέροχα κοσμήματα για το χέρι, το λαιμό, τα δάχτυλα, αλλά και καλοκαιρινές εικόνες, που με τις αναμνήσεις τους, θα μας συντροφεύουν τις κρύες μέρες του χειμώνα!!!

Οι παιδικές βιβλιοθήκες θα ξανανοίξουν τις πύλες τους για το αναγνωστικό κοινό, τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, με το απογευματινό ωράριο 4 – 7  καθημερινά και σύμφωνα με το κυλιόμενο πρόγραμμά τους. Σχετικές ανακοινώσεις θα ανέβουν τόσο στην ιστοσελίδα του Δήμου Καρδίτσας, όσο και στις σελίδες των παιδικών βιβλιοθηκών στο Facebook.

Θέλουμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση και τους συναδέλφους στο Δ.Ο.Π.Α.Κ. που μας έδωσαν την άδεια και την ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε καλοκαιρινές δραστηριότητες, σ’ ένα πραγματικά δύσκολο και περίεργο καλοκαίρι. Τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτές και τους γονείς τους που μας τα εμπιστεύτηκαν, τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που για άλλη μια χρονιά πρόβαλε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις δράσεις μας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο και  τέλος το κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλίας, που τα τελευταία χρόνια με τις δωρεές υλικών που μας παρέχει, καλύπτει τις ανάγκες μας για την καλύτερη δυνατή υλοποίηση των δράσεών μας!!!