- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Έργα αντιστήριξης στην Ε.Ο Καρδίτσας – Μουζακίου

Με μια νέα παρέμβαση η Π.Ε Καρδίτσας  δίνει λύση στο πρόβλημα κατολίσθησης στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας – Μουζακίου, στο ύψος του Κόμπελου. Πρόκειται για την ολοκλήρωση της κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης , μήκους 100μ. περίπου.

Το έργο επισκέφτηκε την Παρασκευή, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων του Δήμου Μουζακίου κ. Σωκράτη Κωτίνα.

‘’Ως Π.Ε Καρδίτσας, με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, δίνουμε έμφαση σε κάθε παρέμβαση που σχετίζεται με την οδική ασφάλεια. Εντοπίζουμε κάθε πιθανό σημείο στο οδικό δίκτυο της αρμοδιότητάς μας, που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στην ασφαλή μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες επιλαμβάνονται στη συνέχεια υλοποιώντας την ενδεδειγμένη κάθε φορά παρέμβαση. Η συνεργασία μας με τους δήμους σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι καθημερινή, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα’’, τόνισε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης.

Και πρόσθεσε : ‘’Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε παρεμβάσεις που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών. Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα’’.