- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Έτοιμο μέσα στον Αύγουστο το γήπεδο 5×5 στο Καλλίθηρο

Με ταχείς ρυθμούς προχώρησαν οι εργασίες κατασκευής γηπέδου 5×5 στο Καλλίθηρο, με πίστωση από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» προϋπολογισμού 80.000 €.

Η μελέτη συντάχθηκε από τον Μηχ/κό της Τ.Υ.Δ.Κ. κο Λάππα Αλέξανδρο, δημοπρατήθηκε και αναδείχθηκε κατασκευαστής η κοινοπραξία Κουσαής – Μαντζιάρα.

Τον Ιούλιο άρχισαν οι εργασίες και μέσα στον Αύγουστο περατώνονται. και η νεολαία του Καλλιθήρου και του Δήμου αποκτά μια σύγχρονη αθλητική υποδομή (ο τάπητας θα ναι πλαστικός) και αναβαθμίζεται συνολικά ο χώρος.

Για το έργο η Δημοτική Σύμβουλος Καλλιθήρου κα Λέκκα Στέλλα δήλωσε : «Η νέα Δημοτική Αρχή Ιτάμου, προγραμμάτισε και διέθεσε πίστωση για αθλητικά έργα στο Καλλίθηρο και Αμπελικό. Η περάτωση του γηπέδου 5×5, δίνει ιδιαίτερη χαρά στη νεολαία του χωριού μου και εμείς έχουμε την υποχρέωση να αναβαθμίσουμε συνολικά τους αθλητικούς χώρους του Καλλιθήρου. Εκφράζω την λίπη μου, διότι ένα άλλο σημαντικό έργο το Ανοιχτό Κολυμβητήριο, που επί Δημαρχίας Βασ. Τσαντήλα το 2001, είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα της Ολυμπιάδας και δεν προχώρησε η κατασκευή του, διότι ορισμένοι από το χωριό μου ζήτησαν αλλαγή του έργου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και χάθηκε η ευκαιρία αφού το πρόγραμμα τελείωνε το 2004. Δεσμεύομαι για συνέχιση των παρεμβάσεων στον αθλητικό χώρο και ζητάμε συνεργασία από τους αθλητικούς φορείς».