- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αναγνώριση του έργου του Ερυθρού Σταυρού από τον Αντιπεριφερειάρχη

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Τμήματος Καρδίτσας υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνος Νούσιος, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Νούσιος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τα ζητήματα και τις δράσεις του Τμήματος Καρδίτσας, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Μετά από ενδελεχή συζήτηση ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκεται διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των εθελοντών και ότι θα καταβάλει τα μέγιστα δυνατά για την στήριξη, αλλά και την συνεχή και άμεση συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το τοπικό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.

Τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Αφροδίτη Παπαδημητρίου, Βάσω Ζυγογιάννη, Ματίνα Ζάχου, δια του Προέδρου κ. Βασίλειου Γκιζλή ευχαρίστησαν τον κ. Νούσιο και του γνωστοποίησαν ότι η έντονη παρουσία των Ερυθροσταυριτών στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική.

Ο κ. Νούσιος σε σχετική του δήλωσε τόνισε: «Αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση να ενισχύουμε της δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που συνιστά την ύψιστη έκφραση ανθρωπισμού και  μπορεί να αποτελέσει έναν τρόπο ενδυνάμωσης των σχέσεων όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων χωρίς αποκλεισμούς. Όλοι μπορούν να αποτελέσουν μια χρήσιμη πηγή προσφοράς».