- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Αναζήτηση κατοικιών για τη προσωρινή φιλοξενία προσφύγων στην Καρδίτσα

Η Αναπτυξιακή Καρδίτσας-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ (ΑΝΚΑ), στο πλαίσιο του προγράμματος «ESTIA II: Rental Accommodation scheme for asylum seekers in Karditsa» (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προτίθεται να μισθώσει διαμερίσματα/οικίες εντός της πόλης της Καρδίτσας, για την προσωρινή φιλοξενία προσφύγων.

Τα διαμερίσματα θα πρέπει να ικανοποιούν κατ’ ελάχιστο τις ακόλουθες προδιαγραφές:

Η ΑΝΚΑ θα αναλάβει την πληρωμή των λογαριασμών ΔΕΚΟ και των κοινοχρήστων και την πλήρη αποκατάσταση τυχόν ζημιών που θα προκληθούν στα διαμερίσματα/οικίες, μετά το πέρας της σύμβασης. Το μισθωτήριο συμβόλαιο θα διαρκεί έως τις 31/12/2020, με δυνατότητα ανανέωσης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων που ικανοποιούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις, καλούνται να υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έως τις 12/03/2020 και ώρα 15:00.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ απευθυνθείτε στην ΑΝΚΑ (Μεγ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 2441042363 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-14:00 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας http://www.anka.gr/portal/ [1]