- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ανακοίνωση αρχαιρεσιών στην ΗΛΑΚΑΤΗ της Καρδίτσας

Καλούνται όλα τα μέλη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης ΗΛΑΚΑΤΗ της Καρδίτσας, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα: «Διεξαγωγή αρχαιρεσιών για τη στελέχωση της νέας Διοικούσας Επιτροπής της ΚοινΣΕπ».

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 8η Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρα 12 μ, στην Έδρα της ΚοινΣΕπ (Μ. Αλεξάνδρου 34, 2ος όροφος – εντός ΑΝΚΑ ΑΕ) Η παρουσία όλων των Μελών – συνεταιριστών της ΚοινΣΕπ κρίνεται απαραίτητη. Επίσης, κάθε πολίτης που ενδιαφέρεται για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει τις εργασίες και να ενημερωθεί σχετικά με τους σκοπούς και την πορεία του Κοινωνικού Συνεταιρισμού.

Σκοπός της ΗΛΑΚΑΤΗΣ είναι η επιδίωξη του συλλογικού οφέλους, με την αξιοποίηση των τοπικών προϊόντων και παραδοσιακών δραστηριοτήτων, για την επίτευξη της Αυτάρκειας των Τροφίμων αλλά και την προώθηση της απασχόλησης. Μέλος του συνεταιρισμού μπορεί να γίνει όποιος θεωρεί σημαντική την ύπαρξή του και θέλει να στηρίξει έμπρακτα το εγχείρημα αυτό και το στόχο του.