- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ανθρωπιστική βοήθεια από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στους πληγέντες του Προδρόμου

Στις πολύ δύσκολες αυτές στιγμές που περνάει ο τόπος μας, το Περιφερειακό Τμήμα Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεχίζει την προσπάθεια να στηρίξει και να ανακουφίσει όσο είναι δυνατόν περισσότερο, ηθικά και υλικά, τους πληγέντες της θεομηνίας της 18ης Σεπτεμβρίου.

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος, το ΔΣ, οι υπάλληλοι και οι εθελοντές, του Περ/κού Τμ. ΕΕΣ Καρδίτσας, αξιοποιώντας δωρεά προερχόμενη από την Ελληνική κοινότητα της Σουηδίας, σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας Προδρόμου, προσέφερε ανθρωπιστική βοήθεια σε πληγέντες της περιοχής . Μοιράστηκαν πόρτα-πόρτα 40 δωροεπιταγές των 50 ευρώ, σε 40 πληγείσες οικογένειες, για αγορά τροφίμων από σούπερ μάρκετ της Καρδίτσας.

Η αντιπροσωπία του Τμήματός μας είχε την ευκαιρία να εκτιμήσει την κατάσταση που επικρατεί στον Πρόδρομο και να αξιολογήσει την πιθανή προσφορά περαιτέρω βοήθειας στο εγγύς μέλλον. Ευχαριστούμε θερμά τον πολιτιστικό σύλλογο Grekiska föreningen i Borås, των συμπατριωτών μας στη Σουηδία, για την εμπιστοσύνη τους στο Τμήμα Καρδίτσας του ΕΕΣ αλλά και για την έμπρακτη βοήθειά τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Ας γίνει η προσφορά τους παράδειγμα για όλους.