- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ανοικτή προπόνηση & εγγραφές για την νέα χρονιά από την ΚΒΑ

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας (ΚΒΑ) ξεκινά το Σάββατο 16/9  την λειτουργία της για την νέα αθλητική χρονιά και καλεί όλους τους γονείς που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους σε ακαδημία καλαθοσφαίρισης  στην ανοικτή προπόνηση-συνάντηση ενημέρωσης του τρόπου λειτουργίας της ΚΒΑ . Εκεί μπορούν να γνωρίσουν τους Καθηγητές Φυσικής  Αγωγής  που προπονούν τα τμήματα της ΚΒΑ, που είναι όλοι τους απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τα οφέλη της γύμνασης σε ένα ομαδικό άθλημα όπως το μπάσκετ  και τέλος  να παρακολουθήσουν μια προπόνηση της ακαδημίας μας.

Η  ανοιχτή προπόνηση αθλητών και αθλητριών γεννημένων το 2007 και άνω, θα πραγματοποιηθεί στο γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Καρδίτσας τις ώρες 14.00-16.00. Αντίστοιχα οι αθλητές και αθλήτριες που είναι γεννημένοι από 2007 και κάτω θα συναντηθούν για την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου Λυκείου από τις 17.00 έως τις 19.00. Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος στην ακαδημία είναι το τμήμα Bambini (4-7 ετών), το τμήμα junior(7-10 ετών), τμήμα mini(10-13 ετών), τμήμα παμπαίδων (13-15 ετών) και τμήμα κορασίδων (έως 16 ετών).

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας ανακοινώνει επίσης την ενίσχυση του προπονητικού team με έναν ακόμα ταλαντούχο καθηγητή Φυσικής Αγωγής , τον Δημήτρη Βασιλείου. Ο κος Βασιλείου είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην καλαθοσφαίριση, ενώ έχει και πτυχίο διαιτητού καλαθοσφαίρισης. Γεννήθηκε , ζει και εργάζεται στην Καρδίτσα. Παλιός αθλητής του Γυμναστικού Καρδίτσας, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα  στον   Β.Α.Ο.Λ. Χίου όπου από το 2008-2010 διετέλεσε προπονητής ακαδημιών, ενώ συμμετείχε επίσης σε δυο διεθνείς μαθητιάδες ως συντονιστής στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης.

Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας(ΚΒΑ), τον καλοσωρίζει και  του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του, ενώ υπενθυμίζει σε όσους ενδιαφέρονται να εγγράψουν  τα παιδιά τους στον σύλλογο, τα τηλέφωνα των προπονητών μας.

Προπονητές:

Σερίφης Κωνσταντίνος          : 6977765407

Τσαρμπόπουλος Κυριάκος  :  6975853915

Βασιλείου Δημήτρης            :  6936822480