- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Ανοιχτή επιστολή του υποψ. βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Γιώργου Κωτσού προς τη νεολαία

Νέοι και νέες του Ν. Καρδίτσας

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ήρθε η στιγμήπου για πρώτη φορά σας δίνεται το δικαίωμα να συμμετέχετε σ’ αυτές και να καθορίσετε κι εσείς με τη δικιά σας ψήφο το μέλλον αυτής της χώρας.

Δεν πρέπει να μείνετε αμέτοχοι, ούτε αδιάφοροι!

Πρόκειται για το δικό σας αύριο, για τα όνειρα και τις ελπίδες σας.

Πολλοί από εσάς ίσως ρωτήσετε τους γονείς σας για την καταλληλότερη πολιτική επιλογή, μα φτάσατε ήδη σε μία ηλικία που καταλαβαίνετε πολύ καλά τι γίνεται γύρω σας, έχετε γνώση, αλλά και άποψη για όσα συμβαίνουν.

Πολλά δεν σας αρέσουν και θέλετε πολύ να τα αλλάξετε!

Πρέπει όμως να ενεργοποιηθείτε για να γίνει πράξη η  βούλησή σας και εμείς οι πολιτικοί οφείλουμε να σας ακούσουμε και να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν τις αγωνίες και τις επιθυμίες σας.

Εμπιστεύομαι απόλυτα την κρίση σας και θέλω να τονίσωπως ένας από τους βασικότερους λόγους που αποφάσισα να διεκδικήσω την είσοδό μου στην Ελληνική Βουλή,είναι για να προωθήσω τις ουσιαστικές προτάσεις σας στην κεντρική εξουσία και να εργαστούμε μαζί για τη γρήγορη υλοποίησή τους εφόσον με εκλέξετε βουλευτή του Νομού μας.

Αναμφισβήτητα την ερχόμενη Κυριακή κρίνεται το μέλλον της Ελλάδας και της Καρδίτσας!

Πρέπει όλες και όλοι να δώσετε βροντερό παρών στις κάλπες και να αποφασίσετε θετικά για τον τόπο μας!

Εσείς, η Ελληνική ΝΕΟΛΑΙΑ, είστε η ελπίδα για το ΑΥΡΙΟ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!Με την ψήφο σας μπορείτε να της δώσετε τη ΔΥΝΑΜΗ που χρειάζεται για να χαράξει σταθερή πορεία προόδου και ανάπτυξης στο μέλλον.

Ο αγώνας είναι κοινός και η νίκη μονόδρομος!