- KARDITSA NEWS - https://www.karditsanews.gr -

Απάντηση της ΝΟΔΕ ν. Καρδίτσας κ. Παναγιώτη Κρύο

Είναι πραγματικά άξιο απορίας το τι μπορεί να “πλάσει” το μυαλό των υποστηρικτών του ΣΥΡΙΖΑ (όσων απέμειναν), μπροστά στο φόβο ότι ο κυβερνητικός τους χρόνος τελειώνει.

Κατηγορούν τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη για φλερτ με την ακροδεξιά, για καραμέλα περί τετάρτου μνημονίου και παρεμπόδιση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Ας είμαστε σοβαροί. Οι επιθέσεις εναντίον πολιτών και οι βανδαλισμοί κτιρίων γίνονται με την αστυνομία απλό παρατηρητή αφού οι εντολές της κυβέρνησης είναι “μην τους ακουμπάτε”. ‘Η μήπως πρέπει να θυμίσουμε στους κυβερνώντες τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα;δεν νοιάζονται άλλωστε για την προστασία της ζωής των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας. Έχουν σοβαρότερες ασχολίες . Να χορηγούν άδειες στον Κουφοντίνα.

Είναι καραμέλα το τέταρτο μνημόνιο;Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει πλέον πολύ καλά ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ ” αλυσόδεσε” οικονομικά τη χώρα για τα επόμενα εκατό χρόνια.Εφάρμοσε το σκληρότερο οικονομικό πρόγραμμα που γνώρισε ποτέ η Ελλάδα επιβάλλοντας τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και ‘βούλιαξε’ τα ελληνικά νοικοκυριά με αντάλλαγμα την παραμονή στην εξουσία.

Και τώρα σερβίρει τη δική της καραμέλα περί εξόδου από τα μνημόνια τοΦθινόπωρο.Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια , θα ανέβαζαν τον κατώτατο μισθό και θα έδιναν αυξήσεις ΔΕΝ λένε λέξη για τις νέες περικοπές των συντάξεων.Κατηγορούν την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για προσπάθεια μη επαναφοράς των συλλογικών διαπραγματεύσεων. Δυστυχώς γι’αυτούς η Νέα Δημοκρατία έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για την εξυγίανση του Δημοσίου Τομέα και τα εργασιακά , που αποτελούν γι’αυτή προτεραιότητα.

‘Όσο για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ και τα περί …μακεδονομάχων δεν υπάρχει κανένας Έλληνας σήμερα που να μην νιώθει ντροπή για την συμφωνία των Πρεσπών. Πως θα αποκαλέσει ο κ. Τσίπρας τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης; Μακεδόνες; δεν θα τον χειροκροτήσει ούτε ο κομματικός του στρατός. κι αν ακούσει χειροκροτήματα θα νομίζει ότι πέρασε τα σύνορα και βρίσκεται στα Σκόπια.

Αιδώς Αργείοι… Ας μείνει λοιπόν καλύτερα ο κ. Τσίπρας στην Αθήνα κι ας προκηρύξει εκλογές. Να κάνει και κάτι χρήσιμο για τον τόπο

Κι ας το καταλάβει μια και καλή. The game is over and there is no play again.